Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

BRC AYIP ETTİ HYUNDAİ REZİL ETTİ..

'LPG Sistemleri' forumunda Arrester tarafından 8 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. Arrester

Arrester Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2010 MADEL HYUNDAİ ERA ALDIMBRC MARKA TÜP TAKTIRDIM (BUNLAR SERVİS GARANTİLİ OLARAK) ARABAYI GELİN TESLİM ALIN DEDİLER GİTTİM ALMAYA.GİTTİMKİ NE GİDİM ARABA EVE KADAR SU KAYNATMIŞ VE MOTORUN PİSTONLARINI YEMİŞ MOTORA SU KAÇMIŞ. VS VS KISACA ARADIM SERVİSİ DEDIM ARABAMI DAHA 1 SAAT OLDU ALALI AMA MOTOR ARIZA ISIGI VE SU KAYNATMA ISIĞI YANIYOR DEDIM.ONLARDA BANA UFAK BİR KABLO ÇIKMIŞ DEDİLER VE ERTESI GUN ARABAMI SERVISE GÖTÜRDÜM.ARADAN ZAMAN GEÇTİ BRC MARKALI TÜP TAKAN USTA GELMİŞ HYUDAİ DAKI SERVISCILERLE TARTISIYOR ARABAMA BİRDE BAKTIMKİ MOTORU SÖKMUSLER UST KAPAĞI ICINDEKI PİSTONLARI CIKARMISLAR SORUN BUNLAR BUNLAR DIYORLAR ORADAKİ SERVİSCİLERDE BİZ TAMİR EDİP VERECEĞİZ VS VS.

PEKİ DAHA ARABAYI ALALI 1 GUN BİLE OLMADAN 1 SAAT BİLE BİNEMEDEN BU SORUNLAR OLDU BRC FIRMASI SUÇU SERVİSE , SERVİS SUÇU BRC YE ATIYOR ŞİMDİ BEN İSE ARTIK BU ARABADAN SOĞUDUM ISTEMIYORUM BANA NEDEN HALA SIFIRI İLE DEĞİŞMİŞYORLAR BİZ TAMİR EDER VERİRİZ SİZLER İN BAŞINA BÖYLE BİR ŞEY GELSE SIFIR ARACINIZI MOTORUNU SÖKSELER PARÇALASALAR SİZ O ARABAYI ALIRMISINIZ. NERDE O BÜYÜK HYUNDAİ NERDE O BRC KALİTESİ AYIP BÜTÜN HERKES BİLSİN YER MEKAN ADANA

ÖNEMLİ NOT : 1.6 ACCENT ERA SELECT MODELİ ARACIN SIFIRINI VERDİKLERİ ANDA İTİBAREN SATILIKTIR BANA TÜPÜ İLE MALİYETİ 29.500 BU PARAYI BANA VERENEYENİ GELEN ARABAMI ÜSTÜNE YAPACAM İLGİ KİŞİLERE DUYRULUR

2. çok büyük gecmiş olsun aracı sattıktan sonra yüzlerini göstermiyorlar işte tekrar büyük gecmiş olsun....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

3. mihail

mihail Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    büyük talihsizlik geçmiş olsun

4. Arrester

Arrester Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    TEŞEKKÜR EDERİM 30 000 YTL MASRAFIM GİTTİ BENZİN DAHİL BUGUN 7 GUNU ARABAM YOK DAVA ACACAM BAŞKA YOLU YOK SANIRIM

5. kentaur

kentaur Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    sen dava aç kardeş.
    yaşanan gerçekten talihsizlik.

6. Arrester

Arrester Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ABİ YAA BİZİM NE SUCUMUZ VAR BİZ DOĞUSTAN TAMIRCIMIYIZ BİZ NERDEN BİLELIM BİZ NEDEN 2 EL ALMADIK 0 ALALIM TEMIZ OLSUN 5 YIL GARANTI VAR OHH DEDIK DEMEZ OLAYDIM

7. dava acmalısınız bencede....

8. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    çok geçmiş olsun servis adana servisi mi

9. Arrester

Arrester Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    EWT ADANA

10. kkeemmee

kkeemmee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Geçmiş olsun Arrester Bey.Umarım yakın zamanda sorununuz hallolur https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

11. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    ahhhhhhhhhhhhhhh hocammm ahhhhhhhhhhhhh diyorum o adana servisine başka birşey demiyorum....... benim aracım sonunda pert oldu yalnız bunu söyleyeyim fazlada detaya girmeyeyim.......

12. Arrester

Arrester Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlısı benim başıma geldi sizin başınıza gelmesin

13. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    vallahi çok geçmiş olsun hakkınızı tüketici mahkemesinde arayın hada adliyedeki tüketici büroları var oraya gidin şikayet edin...

14. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    bence adana ya acilen rakip bir hyundai satıcı ve servisi gelmesi lazım.

15. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Hiç bekleme hemen davanı aç...Servisten aracın arızalandığı gününü ve saatini belirten belge ve teslim aldığın günü belirten belgelerle tüketici mahkemesine başvur.Sonuçta arada 1 gün olduğu için dava çok kısa sürede sonuçlanıp aracının sıfırıyla değiştirilmesine karar verilir.Oyalanma hemen hallet

16. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Çok büyük şansızlık.KArdeş araban 2. el olsa okadarda tıklanmazdıda.0 araba 2. gününde bunu yaparsa insan biraz geriliyor tabi.Sende haklısın 0 arabama binemeden hemen usta söküp parçalasın.Bende olsam istemezdim o arabayı...

17. thehunturk

thehunturk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hocam hiç canını sıkmaya gerek yok. Bayiye gidip bağırıp çağırmaya da gerek yok. Sen bir avukata gidiyorsun derdini anlatıyorsun sonra avukata vekalet veriyorsun gerisini avukat hallediyor. senin cebinden para bile çıkmıyor. Avukatın parası dahil tazminatı ile birlikte onlar sana parasını ödüyor. Oyunu kurallarına göre oynayacaksın. Bağırıp çağırma ile gemisini yüzdürme işini ancak mafya babaları yapar. Bu işin yolu yordamı bu şekilde. İstanbulda olsaydın tanıdık avukata yönlendirirdim.

18. levent06y

levent06y Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    çok üzücü bir olay https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gifgeçmiş olsun arkadaşım bir avukata danışmı tavsiye ederim

19. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    büyük geçmiş olsun.. merak etme hyundai iyi firmadır çözerler sorununu.. sadece oradaki muhattapların ayıp etmesi.. umarım sorununuz en kısa sürede çözülür...

20. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Ben Sıfır Araba Alıp Sonra Motor Arıza Yapıp Bana Rektifiye Revizyon İşlemi Yapıp Verirse O Arabayı Almam..Neden Ben Sıfır Almışım Arabamı Suç Benim Suçummu...GEçmiş Olsun...Yukarıdada Yazılanlar Gibi TAzminatı İle Cebinizden Para Çıkmadan Halledersiniz..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

Bu Sayfayı Paylaş