şu an bitlis merkezde öğretmenim.aracıma 1300 km de brc taktırdım.ve şu an ise 14000 kmde.yani bakımı geldi.sanırım ilk bakımı 10.000km ve ben yaklaşık 2500 km geçirdim. işin kötü tarafı bitliste yetkili servis yok.en yakın yetkili servis van'da.ve garantim devam ediyor.brc'nin garantisi de bitsin istemiyorum bir sıkıntı çıkarsa garantiden yaptırırım diye. şimdi size sorum özel bir serviste filtreyi değiştireyim mi? özel servis de brc marka orijinal filtre yok zavoli marka takarım dedi kararsız kaldım. filtereyi değiştirmek de istiyorum belki yakıtta düşer. şimdi ne yapmam konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim (
ne yani 25 bine geldim değiştirmedim ben o resimde ki zımbırtıyı ve ilk kez duyuyorum şimdi nolcak alla alla bi şey daha öğrendim
valla nette araştırdım da biraz garanti belgesinde de 10 binde bi değişmesi lazım diyormuş ve bu durumda ben gibi çoğu arkadasın garantisi bozulmus oluyor geçmiş olsun
olabilir çünkü yağ içinde kalıyormus yani tıkalı filtre demek fazla yakıt demek ama yarın ilk işim değiştirmek 30 40 liralık bi tantana