selamunaleykum. arkadaslar gerek balik tutmak gerekse de kamp yapmak icin kullanilacak lpgye uyumlu uygun fiyatli bir sw ariyorum. sizlere danismadan karar vermeyecegim? toros harici ne onerebilirsiniz artisiyla eksisiyle?
Modelini tam hatirlayamadim ama arkadasimda scoda vardi 1.3 motor lpg li gayet memnundu uzun yillar kullandilar. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Toros demek katır demek her yola gider ama ikinci bir tercihde kartal slx olbilir ama tofaş çabuk dökülür malum. iPhone 5C 16 GB'dan tapatalk kullanılarak gönderildi.
2 sene kadar opel astra benzinli 1,6 2005 model otomatik sw kullandım. bozuk köy yollarında bana mısın demedi (giresun-görele)
Kusura bakmayin anlayadigim bir konu var palio weekend hakkinda bir konu zaten vardi ve buraya yazan herkes lpgde skntilidir yazmisti. Simdi siz verimlidir diyorsunuz? Amacim elestirmek degil maksadi dogru bilginin paylasimi olan forumda yanlis bilginin yayilamasini, olusmasini egellemek. Konuyu bir inceleyin isterseniz https://www.hyundaiclubtr.com/showthread.php?t=36553