arkadaşlar 2010 model siyah eram var boya üzerinde çok saydı çizikler onları rütüşlemek mümkünmü bide çizilmesin diye ne gibi önlemler alabilirm bana yardımcı olursanız sevinirim
Eğer çok derinse kendi boyası ve ince fırça ile rütuş yapılır, eğer yüzeysel çiziklerde rütüş yapmak gereksiz, ayrıca maalesef çizikleri önlemek mümkün değil..eğer çok çizik varsa "pasta" yaptırabilirsiniz.
bi resim eklersen daha net bilgi verebiliriz rasim hocam. eğer çizikler güneşin yansımasında görünen örümcek ağı gibi bir çizikse ince bir pasta cila işinizi görecektir. eğer tırnağınızla üzerinden geçtiğinizde tırnağınız takılıyorsa biraz daha sert bir pasta işinizi görebilir. rötüş tavsiye edebilmek için çiziği görmek lazım ezbere tavsiye yanlış olabilir.
hocam rötüş yaptırmadan önce sonax'ın ürünlerine dene. üzerinde polish yazanları veya scratch remover yazan ürünleri kullan.
aynı tür çiziklerbizdede mevcuttu.tamponda hafif sürtmeden kaynaklı ve kapıdada ufak taşların sıçraması sonucu oluşan çizikler vardı.fakat çok küçük çiziklerdi.15 bin bakımına götürdüğümüz zaman bir ücret talep etmeden çok ince bir fırçayla rutüş yaptılar çokda güzel oldu.hiç sanki boya sürülmemiş gibi oldu.
benimde arabayı hayırsızın biri boydN başlayıp çizmiş ama çok derin değil. çizik giderici kalem var mış nasıl istediğim gibi kapatır mı tümünden
O çizik giderici kalemlerin ömrü uzun değil diye duymuştum.Atıyorum 5-10 yıkamada boya çıkabiliyor diye biliyorum.Yanlışım varsa affola saygılar..
o çizik giderici kalemler için işe yaramıyor deniliyor. alıp kullanmadım ama okuduğum yorumlardan sonra ihtiyacım olsa da almam