Arkadaşlar 2010 model bir 1.5 CRDi ABS SR full bir Getz'im var.Öncelerden dikkat etmemem üzerine fark etmemiştim fakat daha sonra diğer getzlerden gözüme takılınca hemen servise gittim.Benim aracım full olmasına rağmen ön hyundai amblemi olduğu panjur boyasız ve tamponun alt kısmında bıyığı yok ama bir alt sis farsız yada start modeline baktığın zaman ön panjur boyalı ve alt bıyık var .Şimdi mantık olarak tam tersi bir durum olması gerekli değil mi benim aracım full olduğu için panjur boyalı ve alt bıyık olması gerekli servise bunu böyle söylediğimde bana acayip saçma sapan bir cvp verdiler.Sizin aracınızın üretildiği üretim bandında ki bu sase nolu araçlara boyasız panjurlu ve alt bıyık takılmamış diyor.Bu sorunu çözme aşamasında ne yapmamız gerektiğini sorduğum da ise muhattabınız biz değiliz diyor.Hyundai Assan diyor , iyi de ben assandan almadım ki ? Düzenleyen : Levent
Ne kadar komik bir cevap.Aracınız full ise olmalı.Aracı sıfır aldıysanız,bence aldığınız yere bu konuda ısrarcı olun.Hyundaide maalesef müşteri memnuniyeti kavramı yok.Herşey aarabayı satana kadar
Çok ısrarcıydım maalesef ve komik olan şey ise alt bıyık dedikleri şey bir plastik parça ve 30 ile 40 TL arası bişi..Bir daha hyundai araba almak mı ? Büyük konuşmak istemiyorum ama almam..Hyundai servisleri Müşteri Memnuniyeti açısından sıfırlar..
karlığın olması gerekiyor ama panjur işi karışık..bizimki start ve olmaması normal..fakat bazı full donanımlarda boyasız, bazı çhy/abs li donanımlarda boyalı olabiliyor..bunu daha önce erkan abi ile konusmuştuk..örnekleride var ama suanda sahibinden.com'a giremiyorum nedense..ama ilandaki aracta full ama panjur sonradan boyanmış.. http://www.araba.com/2805805/Hyundai%20Getz
bence olması gerekiyor.aslında servisin bu işi assana kendisi bildirmesi gerekiyor ve çözmesi lazım müşteri memnuniyeti için.yinede çözüm bulamazsasız direk tüketici mahkemesine vermelisiniz.
Benim arabamda 2006 model dediğin yer boyalı ve ön tampon altında karlık mevcut. Trejikomik bir durum gerçektende. Size bu şekilde cvb veren yer neresi acaba ? Bunu belirtirseniz muhatap alacak müşterileride olmaz.
Hyundai Çoşkun Dün Hyundai Assan Müşteri Hizmetlerini aradım ve durumu anlattım hyundai assanda ki bayanın cevabı ise ''Bayinin vermiş olduğu cevap doğrudur'' dedi.İletişim bilgilerimi alıp aldığınız bayi ile tekrar görüşceğiz diyor ama benim umudum yok bayinin anlatmış olduğu şeyleri söylediğimde destekliyici , haklı cıkarıcı bir takım cevaplar aldım.Hyundainin gerçekten yapmış olduğu bu durum çok komik bir durumdur.Eğer ben bir aracın yüksek versiyonlu (özellikli) modeline fazla para veriyorsam ben keriz değilim. Şundan adım gibi eminim aracı almadan önce fark edip almıyorum ben vazgeçtim bunun ön panjuru bile boyalı değil deseydim eminim ön panjuru boyayıp benim istediğim hale getireceklerdi satabilmek için..Hizmet politikası sat-kaç.
evet artık hyundai eskisi gibi değil her sene araçtan bişeyleri eksiltiyorlar 2006 lardaki özellikler çoğu 2010 larda yok malesef.
Benim bildiğim kadarıyla otomobil firmaları kendilerini seneler geçtikce geliştirmelidir ,Hyundai tam tersi bir strateji uyguluyorsa fazla yaşamaz.
Valla öle bi yaşar ki 20 bin civarına 5 sene garantili araba satıyor bizler de atlıyoruz mecburen osu eksik busu eksik demeden vergiler bu şekilde yüksek oldukça hyundai yaşar .... Düzenleyen : omeraksa