mrb arkadaşlar aracımın sol ön ve arka kapıda çizik meydana geldi bir çok boyacıya gösterdim malesef rütüş olur ama lekeler sırıtır dendi yaptırdım malesef durum hiçte iyi değil benim sizlere sorum nette reklamıda olan fix çizik kalemi reklam ediliyor bu kalemi hiç kullanan varmı randımanlımı çizikleri kapatıyormu kullanan arkadaşlar benimle paylaşırsa memnun olurum
bunları forumda alıp kullanan arkadaslar oldu. fakat bunlar yalan yanlıs seyler. o yuzden boyle bının. bende de bı ara bole takıntı vardı ama degmez dıyor insan
forumda ucuz kalemleri almayalım diye konuşuldu kalitelisi gerçekten işe yarıyor , yani yararlı orjinali 100 tl civarında . Keşke rütuş olmadan önce bize danışsaydınız belki komple pasta cila ile halledilirdi.
Kardeş arabanız 1 yıllık daha şöyle biraz 5 6 yıl geçsin komple pasta attırırsın sonuçta gene çizilecek onu yapanlar çok piyasada malesef...
hocam markasını belirtirseniz bizde kaçınırız o markadan benim koltuk kılıfı aldıgım adam aracına uygulamış ince çizikleri %100 kapatıyormuş ,)
bir hafta önce ikinci el araba seçerken iki alternatifim vardı. birincisi sağ tarafı boyalı honda crv, ikincisi ise kaportada hafif çizikleri olanorjinal boyalı santa fe. ikincisini aldım gözüm kapalı. boya yaptırıp yarın bir gün aracınızı satarken insanların aklını bulandırmamanızı tavsiye ederim.