biraz garip bir başlık oldu ama arkadaşlar dün akşam ki sisle beraber arabamın boyasının üzerinde paslanmalar oluştu şöyleki. 1 gün önce apartmanın önünde demir kapı kesmişler kesilen demirin tozu rüzgarın yardımıyla arabanın üzerine konmuş akşam da sis çökünce nemden dolayı sabaha kadar binlerce demir tozu boyanın içine pas şeklinde işlemiş arabayı yıkamacıya götürdüm önce tazzikli suyla sonrada normal bir şekilde arabayı yıkattım çıkmadı eve gelince pasta ve cila denedik çıkmasına çıkıyor ama çok zor hala çıkmayan yerler var ve arabanın her yeri böle ufak ufak nokta şeklinde paslar var en kötüsü arabanın rengi beyaz şimdi ben ne yapayım talihsizliğin bu kadarı olur.
Görmeden bir şey diyemem ama isterseniz gelin Ümraniye san.ye abim bi baksın, o neler yapılabileceğini söyler...
Selamlar. Sizin olayınızınbenzeri benim başıma da gelmişti. Benim aracımda beyaz. Ben Carwax'da yaptırmıştım 60 dedilerdi 50'ye yaptırdım. Silikonlu pasta cilası ile beraber. Çiçek gibin olduydu tavsiye ederim. Ancak aracı göstermeniz gerekir.
tiner asla kullanmayın. gaz kullanabilirsiniz, gazın zararını görmedim. aslında kaliteli bir pasta alın ve kendiniz uygulayın pas lekelerinden eser kalmıyacaktır.
eğer tinerin m600 modelii kullanırsanız boyaya hiç bi zararını vermez çıkartır ama çok iyi kurulamanız lağzım sora bi taraf kar beyaz diğer taraf mat beyaz olur en iyisi autokink ve sonax gibi bi yere götür 50-60 gibi bi ücrete kıy adam gibi yapılsın derim ben.
Sonaxa götür ilk aldığın günkü gibi yapsınlar ...Eyüp İgdaşın karşısındaki korkmazlar harika yaptı benim arabayı