arkadaşlar günaydın.. fotoğraf makinem yanımda değil. o yüzden tarif etmeye çalışacağım.. aracımın sol arka çamurluğunda boyanın üzerindeki ince jelatinimsi tabaka kalkmış.. boyada bir problem yok.. herhangi bir çizik de yok.. 5-6 cm capında bi alan.. ve çok canımı sıkıyor.. acaba bu nasıl giderilir.. servise gitmeden bi bilgi alayım istedim.. çamurluk komple boyanır mı acaba? bi de aracımın kaskosu var. (pek karşılayacağını sanmıorum ama bi söyleyim dedim.. ) şimdiden teşekkürler Düzenleyen : MUSTAFA ÖZDEMİR
Tarifinize göre Vernikte atmalar merdana gelmiş. Usta bir boyacıya götürürseniz muhtemelen üzerindeki verniği alıp yeni düzgün bir vernik atıp işinizi halledebilir.
aracım 2008 model.. branda hiçbir zaman kullanmadım.. garanti karşılıyor mu acaba.. kesin bilgisi olan var mı.. taş çarpması falan deyip savuşturmasınlar bizi..
patronum başka bir marka kullanıyor.. garanti kapsamına girmesi için her yıl serviste boya koruma attırmalısınız demişler.. hyundai de böyle bişey diyecek muhtemelen..
servislerin en büyük özelliği değil mi en ufak problemde bile kullanıcı hatası, garanti kapsamına girmiyor vs deyip masraf çıkarmak..
boya garantisi 2yıl yada 60bin km dir. araç bu şartlar içerisindeyse ve dışardan bir etken yoksa garanti kapsamında boyanır. böyle bir şey söz konusu değildir.yeni araç ile verilen garanti kitapcığında boya koruma ile ilgili bir ibare yoktur , ama 2 yıl 60 bin olduğu ve şartları yazmaktadır.
garanti kapsamında ise karsılamak zorundadır servis..amcaoglunun 2005 albeasında çimento yüzünden vernik atması olmuştu yetkili servis garanti kapsamında aracı komple boyadı..
o parça pekte işe yaramayan bir folyodur. boya kalkması değildir. bütün eraların iki çamurluğunda bulunur.... tabi bahsi geçen benim anladığım ise selamlar.
servise sordum.. benim aracım 2007 sonu piyasaya çıkışlı olduğundan garanti kapsam dışı.. ve çıkardıkları fiyat 250 TL... tampon komple boyanacakmıs.. ve bagaj kapağında da çok çok küçük bir yer...
çamurluğun el alt kısmını diyosan eğer o benim getz dede var boya felanda değil o jelatin kalkmıştırr sorun edilecek bi durum değill
boya değil jelatin ama kötü duruyor iştehttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif
tamam işte benimde az bişi kalktı ama çok az belli bie olmuyo rotüş yaptırıyodum serviste ustaya dedim bunu sökimmi dedim yok kalsın dedi bi nevi koruyomuş orayı eğercanını sıkıyorsa çıkart gitsin