Arkadaşlar araştırdım ama konuyu nereye acıcagımı bulamadım yanlıs actıysam affola. Gectıgımız bayram ufak bı kaza gecırdık sağ ön kapı ve sağ ön çamurluk boyandı ama kapıda barız ton farkı var 2. kez boyatmama ragmen yıne ton farkı cıkıyor aracım metalık grı boyle bır sorun yasayan varmı arabadan sogudum ınanın =(
Ustayla beraber gıdıp renk tonunu hazırlattık o Kodla aracı boyadı Çamurlukta bı sıkıntı yok ama kapı sarımsı kalıyor 2. kez boyadı yıne aynı kaldı baska bı boyacıya goturdum bundan ıyısı olmaz dıyor pıyasada nıce arabalar var boyanmıs gram fark etmıyor. Arabaya bınesım gelmıyor artık
Peki belki tuzlu olur ama servise gittinizmi ? Arabadan soğumadan halletseler abi bu arabadan ton farkı yüzünden soğunmaz yapma... Allah kaza bela vermesin
Bundan iyisi nasıl olmaz ? Kendi gözlerinde sorun var heralde o yüzden böyle boyamış zaten. Böyle ustalara da ayrı kıl oluyorum. 2. kez boyattığınızda tekrar üstüne boyattıysanız koyuluğu o yüzden olmuş bence. Ustanızı değiştirmenizi ya da servise göstermenizi tavsiye ederim.
Aynı seyı bende soyledım usta nasıl fark yok ya benım ya senın gozlerın bozuk dıye. Tekrar boyanmaktan baska care yok sanırım servıse goturucem bıraz tuzluya maal olucak ama yeterkı olsun arabadan cok memnunun Şu sorunu bır halletsem baska bırsey ıstemıyorum zaten
Kardesım tekrar boyanırken ustune boyanmadı kapıyı zımpara yaptılar zemını duzlestırıp o sekılde boyadılar ama sonuc aynı ılk boyayla arasında hıc fark yok bu arada camurlukta Boyalı sağ ön camurluk onda bır fark yok
Benim önce ki aracım lineada da vardı sağ ön kapı ile arka kapı önceden boyanmış ve ton farkı olduğu bariz belliydi. bu metalik gri renklerde %90 tutturamıyorlar aynı kod ve boyayı kullansalar dahi. 2 yıl önceki meganıma sol taraftan vurmuşlar sol iki kapım değişmişti renk tutsun diye sol tarafı komple boyamıştı servis halbuki ön arka çamurluklarda çizik dahi yoktu. o zaman çok kızmıştım mahkemeye bile verecektim fakat adamlar haklıymış özellikle bu renkte parça lokal boya olmuyor kolay kolay
Boya metalik mi? Eniştemin gri europasında kaputta avuç kadar yer boyadılar boyanan yeri bulamadık o derece kaliteli idi işçilik.
Evet bende oyle bılıyordum ama pıyasada ve ınternette boyanan aracları ıncelıyorum hata yok araclarda ya arkadasım sevıste renault symbol boyattı 2014 model tampon ve camurluk 1 gram belırgınlık yok bende bunu anlamıyorum
arabanızdan neden soğuyorsunuz ben kaza yaptım aracın sağ tarafı komple değişti ve ben soğumadım böyle şeylere çok takılmayın aracınızın ve sağlığınızın kıymetini bilin allah beterinden korusun hepimizi
Benim araçta da aynı soun var aldığımda vardı İlk boyada verniği zamanında atamadılarmı oluyor tutturmak için diğer kapı ve çamurluğuda verniklemiş batırmış Tekrar tekrar boyatmayın bu aşamadan sonra tonu tutmaz boya üzerine boya atarlar o da soyulur benek benek olur böyle binseniz daha iyi olur soğumayın da
Geçmiş olsun. Benzer durumu benim aracımda da olmuştu karaktersiz boyacı benden habersiz yan kapıyıda boyamıştı. Ama amcam aracın kapısını boyatınca renk tutmadı boyacısına tutturacaksın dedi ve boyacıda önce hurda bir kapıyı zımparalamış boyamış kurutmuş verniklemiş sonra renk tonuna bakmış. Renk tutana kadar 7 kere tekrarlamış ve tutan rengi amcama onaylatınca boyamış. Ve hiç fark yoktu renkte. Bu arada renk bukalemun tarzında birşeydi. Sağdan başka soldan başka duruyordu D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3. yu boyatmak zararlı anladıgım kadarıyla boyacılara kalsa 10 kerede boyansa sorun olmaz dıyorlar ama en guzelı boyle bınmek sanırım.Zaten uzun sure bınmeyı dusunmuyorum kısmetse elentra yada i20 dusunuyoruz satana kadar bu sekılde bınıcem. Yarın bırgun satarken alıcak olan ınsanda gorucek bunu miğde bulandırıcak falan
eğer renk yüzündense elentra veya i20 için satmayın derim. Eğer maddi konularda bir plan varsa orası başka tabiki