Arkadaşlar benim 2004 accent işyerinde park halinde iken arka tamponun köşeye sürtmüşler yer yer çizik ve boya kalkması var. araç metalik gri rengin numarasını bilen var mı yada nerede yazar.
Admire modellerinde bagajında ufak bir kutu orj. boyası oluyordu sanırım. Bagaj kapağının iç kısmında yada kaputun iç tarafında boya ile ilgili birşey yazıyordu ama tam hatırlamıyorum.
sürücü kapı eşiğinde yazıyor 2005 getzlerde.Lastik ebatı yazar,boya kodu vb şeyler orda yazıyor.Accent'tede ordadır.
kaputun alt tarafında araba ıle bılgılerın olduğu ufak bır metal parca vardır orada boyanın numarası yazıyor dıkkat edersenız
Benim 98 yumurtadada ordaydı getzde dediğim gibi sürücü kapısının eşiğinde.Accent'tede ordadır büyük ihtimalle.
kaputu kaldır aracın sol tarafında tam goguste karsında kalacak zaten eger aracın buz grısı ıse yk dır boya kodu.bırde boya ıle ılgılı olarak degılde su anda bakmıyorum ama paıd veya paınt falan dıye bırsey yazıyor orası boya kodudur aracın
yetkili servisi ücretsiz verir veya güzel yapabilen(bazıları yapamıyor)bir boyacıdan yaptırabilirsin.