Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Boya koruma

'Aracın Dış Modifiyesi' forumunda kaptanosman tarafından 4 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. kaptanosman

kaptanosman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaslar aracıma boya koruma yaptırmak istiyorum sizce ziebart mı sonax mı? Fiyat olarak arada cok fark var koltuk koruma hediye ettiler onu yaptırırken boya korumada yaptırmak istiyorum... Fikirleriniz için ön teşekkürler...

i30 1.6 crdi 90Ps (SiYaH)

2. Misafir

Misafir Guest

Osman bey, mesajınızı "kuralların dışına çıkıp"herkezin kullandığıyazı fontuyla yazmayıp bu şekilde bir font kullanmanızınbir amacı var'mı acaba....

3. kaptanosman

kaptanosman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    coskun bey yok bilmedigimden oloabilir mi? kinayeli konuşmak yerine tecrübenizle daha usluplu uyarabilirdiniz...

keske yazı stiline takılacagınız kadar soruyada cevap verseydiniz.

üsttede görüldüğü gibi acemi yazıyor foruma yeni üye olduk keşke bunuda göze alsaydınız...

İyi forumlar...

4. Misafir

Misafir Guest

3. Her türlü kötü sözcüklerin, kaba ifadelerin, ahlak dışı ifadelerin kullanımı yasaktır. Bu tür ifadeler içeren mesajlar silineceği gibi mesaj sahipleri de üyelikten çıkartılacaktır. HyundaiClubTR.com'da huzurlu ve keyifli bir paylaşım ortamı sunulması esastır. Buna aykırı davranışlara hoşgörü ile yaklaşılmayacaktır

Düzenleyen : Turkey_Rap1905

5. Erhan Sarıtepe

Erhan Sarıtepe Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    fiyat olarak ne aldınız yazmamışsınız

hyundai servisi bana komple koruma 150 tl fiyat vermişti. (motor koruma dahil)

6. orient

orient Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım ben aracıma boya koruma,60 cm kaput flimi, alt izalasyon, döşeme ve motor koruma yı ankarada 3m firmasına yaptırdım şimdilik bir problemim yok memnunum. aracın rengi gerçekten showromlardaki gibi parlıyor ve nede olsa bir koruma sağlıyor ama bildiğim kadarıyla her yıl boya korumayı yeniletmek lazım öyle 2-3 yıl gider diyenlere inanmayın derim bu benim fikrimhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif
    Düzenleyen : orient

7. kaptanosman

kaptanosman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yani polemige girmemek lazım ama ben kötü bir sözcük kaba bir ifade ahlak dışı bir ifadede goremedim neden bahsediyorsunuz anlayamadım?

8. Misafir

Misafir Guest

Öncelikle böyle bir şey söz konusu değil.....Osman bey siz bana bu kadar mesaj atmak için uğraşacağınıza daha basit bir yöntem olan önce"kurallar" kısmını okuyup ona göre davransaydınızdaha iyi olmazmıydı acaba....ayrıca benim merak ettiğim konu gerçekten neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorsunuz, muhakkak'ki bu mesajı atmadan formu görmüşsünüzdür, sizin yazdığınız font'da atılan başka bir mesaj var'mı acaba, dikkatinizi çekmedi'mi, ben nedenini merak ettim sadece.....Bu arada bilmediğim konularda cevap verip insanları yanıltmak adetim değildir...

9. navy35

navy35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bence fyat kazanç oranına göre SONAX

Bu Sayfayı Paylaş