Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Boya Hatalı İ 20

'İ20 Forum - Club' forumunda hazankardas tarafından 10 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. hazankardas

hazankardas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    .
    Düzenleyen : hazankardas

2. Misafir

Misafir Guest

Çok geçmiş olsun, üstelik bu otomobiller ithal...kanuni hakkınızın ne olduğunu bilmiyorum ama tüketici mahkemesine danışmanısı tavsiye ederim...

3. carracciolo

carracciolo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    öncelikle geçmiş olsun abi gerçekten satışı yapan firma için utanç verici bir durum mahkemeye falan verin firmayı belki o zaman bir sonuç alabilirsiniz.

4. hazankardas

hazankardas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkür ederim bende öyle yapmayı düşünüyorum ama inannın hayal kırıklığı içindeyim arabamı o kadar çok severken beni böyle küstürmeleri arabamdan soğuttu beni https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

5. SinnerWithGod

SinnerWithGod Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    mahkemeye ver kardeşim ....sırf kötü reklam korkusuna sana sıfır araba vereceklerdir buna emin ol....

6. zeus83tr

zeus83tr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    geçmiş olsun...

7. carracciolo

carracciolo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Üzülme be abi boşver onların ayıbıdır ve siz hatayı tekrar gösterdikten sonra size söyledikleri şey geçkten utanç verici büyük bir firma için canınızı sıkmayın mahkemeye verdikten sonra mutlaka iyi bir sonuç alacaksınızdır.

8. hazankardas

hazankardas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben olayı sempati yoluyla halletmeye çalıştıysamda durum böyle olmadı bana hyundain yapısal bir değişimde olduğunu aslında bu hatayı şikayet etmemle birlikte hemen genel müdürlükten bir heyetin araba nerdeyse o bölgeye yola çıkıp aracı kontrol ederek bilir kişi raporu oluşturulması gerektiğini fakat yapısal değişim yüzünden bir boşluk olduğu gibi anlamsız birbahene söylendi genelmüdürlükten

9. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,941
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Aramıza hoşgeldiniz, keşke teslim almadan önce iyice bir kontrol etseydiniz diyicem ama o hevesle kontrol etseniz bile göremezdinizhatayı.

10. hazankardas

hazankardas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok doğru söylüyorsunuz kontrol etmeliydim ama insan güvenmek istiyor bu kadar para verip aldığı bir arabada kusur olmamasına ama kul yapımı sonuçta önemli olan hatayı müşteri memnuniyetini ön planda tutaraktelafi etmekte üzerine boya atarak örtbas etmekte değil
    Düzenleyen : hazankardas

11. quatele

quatele Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    geçmiş olsun bağlı bulunduğun ilçede kaymakamlıklara bağlı hakem heyeti var konuyu önce onlara iletmeni tavsiye ederim.

12. hazankardas

hazankardas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yakında dava açmaya hazırlanıyorum avukat konusunda karar verme aşamasındayım zaten olayın peşini bırakmayacağım kesinlikle sizide mutlaka sonuçtan haberdar edeceğim bugün bana yarın size olabilir böyle bir durum

13. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    alırken bakmadığınız gibi birde 2 ay sonra farketmişsiniz.Yani ben olsamsenelerce uğraşmam kapı içindeki20 cm lik bölgeye serviste boya attırıp binerdim...Sonuçta kapı içinde lokal bir boyanınaracı kullanırkende satarkende herhangi bir sorun yaratamaz....Ama siz hukuki hakkımı arayacam diyorsanız yolunuz açık olsun inşallah en yakın zamanda sonuca ulaşırsınız

14. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    bu arada başka bir marka araçta bir arkadaşım sorun yaşadı.Aracı az hasarlı olarak sadece tampon içinservise vermişti,arabayı serviste çarpmışlar yan kapıları komple boyamışlar,bizde durumu farkettik arkadaşım gidip mahkemeye verdi ve aracın değişmesi talebinde bulundu.Mahkeme 1 yıl sonra sadece 750 lira verilmesine karar verdi.Arkadaşımda itiraz ederek kararı reddetti.hala mahkeme sürüyor.Yani bu tip olaylarda öyle hemen çözülmüyor.arkadaşımın aracı 3 yaşına girdi davayı açalı 2,5 yıl oldu hala bir net bir sonuç çıkmadı.Arabasıda yamalı gibi kapılar koyu renk diğer yerler açık renk olark duruyor.

Yani hangi firma olursa olsun öyle araç değiştirme talebine hiç birisi onay vermiyor.1000'de 1 ihtimal....

hangi marka olursa olsun "aracı sağlam olarak teslim aldım" belgesine imza attığın an iş bitiyor.

Yine hyundaı servisleri vicdanlı,diğer markalar böyle durumlarda boya atmayı bile teklif etmiyorlar
    Düzenleyen : mmt.88

15. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Hevesten midir yoksa nasılsa sıfır alıyorumdan mıdır bir şekilde görünmüyor maalesef Serdar bey bende Uçardan aracımı aldıktan sonra ertesi gün ön tamponun sağ altının sürtülmüş olduğunu görmüştüm söylediğimde ilgilenilmedi bile neredeyse ne olucak görünmüyosa bilme ne gibi laflar edildi. Daha sonra ısrar edince getir hallederiz boyarıoz orayı. Sen Sürtmeden önce düşün bunları....

16. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Geçmiş olsun.Gerçekten üzücü bir durum.Reklam afişinde toyotaya nispet eder gibi biz araçlarımız çağırmıyoruz demesini bilirler.Bu durum toyota marka araçta olsa idi ki hiç zannetmiyorum.Bir düşünsünler bakalım Toyotanın tutumu nasıl olurdu.Öyle yalandan reklamla olmuyor bu işler

17. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    benzer bir olayda bir tanıdıgın basına gelmişti. O da pegeut206 nını sedan modellerinden almıs. Arac iran yapımıymıs(!) aracı aldıktan 1 hafta sonra aracta bir cok boya hatası oldugunu fark etmiş ve direk aldıgı yere gitmiş. ordan bir sonuc cıkmayıncada tüketici mahkemesine gidiyor. Bu tanıdık da İTÜ de bir profesor. Mahmeke 5-6 ay surdu ve bir aleyhine sonuclandı. Aracı alırken size teslim etmeden önce bir kagıt imzalatıyorlar. Aracın hasarı olmadıgını vs vs seyler yazıomus. O kagıdı imzaladıgınız taktirde o küçük gözle görünmeyen kusurlarında olmadıgını kabul etmiş oluyormusunuz. O yüzden aracı alırken nasıl olsa sıfır arac diyip kontrol etmeden almamak lazım. bizim getzin bagaj kapagında avuc içi buyuklugunde boyaszı bir yer var var. aynı sekilde ön sol kapı içinde 1 cm capında nokta seklinde bir boyasız yer war. Kaynak otodan almıstık. Boyarız dediler. Musait bir zamanda getiririm demiştim. kaldı öyle.

18. djnone

djnone Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    toyotanın tutumu nasıl olurdu sahi cok merak ettım ??? nasıl olurdu ??? toyotayı çok babacanmı sanıyorsunuz ?

19. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    geçmiş olsun...

20. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    araç ile ilgili fotoğraf niye görünmüyor.........
    yoksa lehte hususları öven. alehte durumları halı altına süpüren bir durum mu var???????????
    açıkçası hyundai sever olarak olumsuzlarında sitede yer bulmasının zarar değil fayda sağlayacağı düşüncesindeyim. tersi durum söz konusu ise (yani her şartta satıcının yanında bir duruş varsa) düşünülür güvenilirlik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1????????????

Bu Sayfayı Paylaş