arkadaşlar aracımın ön sol çamurluk ve arka tamponunu boyatmak istiyorum. sizce kaça boyarlar. buarada burda servis yok.
Servisi Bilmemde Normal Olarak 100 TL Tamponunu Boyarlar. Ön Sol Camurluğunuda 120 TL Civarı 220 TL Civarı Bişi Çıkar Servise Gitmessen!
serviste tampon 175... siz dışarda ikisini..250 boyatırsanız bedava sayılır...ama boya rengi sıkıntısı var..ben rütuş için boya kardırdığımda bariz şekilde renk koyu çıktı..hiç olmazsa boyanın markasını tutturman lazım ki karışımda tutsun.. hyundai ler "sikkens" marka boya ile boyanıyor diye biliyorum..bizim serviste de bu var ve dünya markası..
benim era platin gri ve o rengi elde etmek için 8 renk karıştırılıyor..ana renk olsa belki sadece 1 ton farkeder ama ara renk için illaki sıkıntı çıkıyor..samsun servisini ara istersen..ne marka ile boyadıklarını sor..sikkens derse satarmısınız yoksa piyasada bulabilir miyim diye sor..çünkü aracınla gitsen arabanın yatması lazım serviste..arabaya ihtiyacın yoksa bırak otobüsle dön..sonra almaya git..fırınlıyorlar servislerde parçaları..iyi boyacı bulmak lazım amasya da yaptırırsan
evet..dünyada 1 numarayız diyor adamlar..doğrudurda..bende duymamıştım hyundai alıncaya kadar..fiyatını bilmiyorum ama mitsubishi nin boyasının kilosu 150 tl..yerli sinpaş 50 tl
Valla kalitesini bilmem de ismi iyi şeyler çağrıştırmıyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif