S.a arkadaşlar. Benim 99 model bir aracım var. Araç 4 sene kadar bir kestane ağacının altında yatmış. Ağaçtan düşen kestaneler aracın boyasını küçük küçük nokta nokta kaldırmış. özellikle kaput bölgesi. Kaputa boya yaptırsam diğer taraflar çok sırıtacak. Mecbur tamamını boyatmak zorunda kalıcam. Bu da bana 1500 ile 2000 lira arası bir maliyete patlıyıcak. Öğrenci adamız cepte para ne arar acaba küçük rötuşlar yapılabilir mi. yapılırsa nasıl yapılır bir bilgisi olan var mı?
yapılır kardeşim niye yapılmasın hazırlanmış boyayı ince sulu boya fırçası ile yüzeye sür sonrasulu p200 p3000 zımpara ile boyanın fazlasını al sonra pasta cila işlem tamam
youtube den rütuş videoları izle boya kalemleri felan var hepsiburada da satılıyo boyanın kodunu söylüyosun ona göre yolluyolar ama denemedim hiç ...çizikler kafaya taktıkça çoğalıyor bu bi kesin
aşağıdaki konuyu incelemekte fayda var, https://www.hyundaiclubtr.com/showt...nin-Boyaya-Yaptıkları(ibretlik-görüntüler-18) ayrıca zımpara tecrübe ister, öncesinde hurda bir panelde deneme yapmakta fayda var.