arkadaşlar merhabalar aracımı ocak ayında teslim aldım (sıfır) ancak gördimki uzun yolda aracın çeşitli yerlerine gelen taşlar küçük boya kalkmalarına sebep oluyor ayrıca çeşitli kuş ve sinek pislikleri,yıkasanız bile zamanla kötü görüntüye sebep oluyor acaba diyorum şu ziebart lartlarda yapılan boya koruma vb bakımlardan yaptırsammı , yaptıran ve memnun kalan varmı eşekkürler(accent era team )
hocam pasta cıla attırmak hakkında cok konusuluyo ıyı dedıl veya ıyı gıbı bence pasta cıla ıyı abı arabanın boya parlıyor temız goruntu konus uzadı yanı ben carmax da 230 yaptırdım ıc dış temızlık detayla pastacıla var ıcınde ama cok fena oldu
pasta işine girmeyin.boyayı inceltir..öyle 2-4 yıllık araçlara pasta yapılmaz. biaderin araç çizik içinde 4 yılda 3 kere pastada oldu nafile..pasta hiçbir işe yaramıyor. onun yerine yılda en az 2..mümkünse 3 kez cilalayın yeter. çziğiniz varsa turtle wax ın hardshell cilası var..hafif çizik gidericili pasta-cila gibi..
Boya korumanın boyanın solmasını engellemekten başka bir iş yaptığı yok, benim arabada boya koruma var ama özellikle kuş pisliğine bile çaresiz kalıyor...