Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Bosch Car Servis

'Sohbet' forumunda Dimitri tarafından 9 Şubat 2012 tarihinde açılan konu

1. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    8 Şubat 2012 Saat 13 00 Gittik Bosch Car Servise Motorlu Taşıtlar Vergisini Yapı Krediden Ödemiştim Dedim Hem Check Up Olsun Hemde Bakımıda Aradan Çıksın Aracı Aldılar Lifte Kaldırdılar Sökmeye Başladılar Cihaza Bağlayıp Arıza Tespit Edip Öyle Sökseydiniz Dedim Sonra Yaparız Dediler Binkk İçimden Dedim Kavga Etmeden Burdan Çıksam İyidir Mazot Filitresi Hariç Gerikalan Filitreler Yan Sanayi Ellerinde Yokmuş Binkkk 2 :) Ustalar Usta Denmez Okullu Çocuklar Binkk 3 Dedim Sen Mi Yapacan Yess Buyrun Cenaze Namazına Özensiz İşler İşçilik Berbat Ön Balatalar Yeni Eleman Aşınmış Değiştirelim Dedim Kalsın Diski Cizer Olsun Arka Poryalar Yeni Abi Pas Yapmış Hafiften Arıza Açmaya Başlamış Dedim Kalsın Binkkk 4 İşi Bilmesek O Bu Derken Hesap Kabaracak Yağ Bakımları Yapıldı Abi Araç Hazır Hani Bilgisayara Bağlama Pardon Ücretli Dedim Mtv - YapıKredi - Banka - Vadaaaa :) Haaa Bink 5 Veya 6 Sayamadım Vallah Neyse Bağlandı Aracı Pc De Bulamadıklar Uğraştılar Şükür Arıza Yok Geldik Ödeme Faslına Saat 16 00 Fatura Kesecek Biri Yok Kredi Kartına Taksit Olmadı Bastım Yaygarayı Şükür Araç Bakımlı Oldu Keyfim Vardı Kaçtı Kredi Kartına Taksit Olmadı Tek Çekim Ustamın Gözünü Seveyim Şimdi Bu Firmayı Şikayet Sitelerine Bildirsem Faydası Olur Mu ?

2. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Göçekler Otomotiv Maslak Sanayi Sitesi 2 Kısım 30. Sok No : 1219-1220-1221-1222

3. RoMeO1907

RoMeO1907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    30
    Ad Soyad:
    BaTuHaN UsTaGiL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    tuketıcı haklarına veya beledıye zabıta ekıplerıne sıkayete deceksın :D

4. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Tüketici Haklarını Düşündüm Bugün Fatura Kesilecek Akşam Konuşmuşlar Kargo İle Yollarım DemişBir Kaç Gün Beklicem Sonra İcraata Geçicem

5. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bu 2.kısımdaki bosch car servisimi şaşırdım bende oraya götürmeyi düşünüyordum aracı.. ufak bakıma.

6. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Emre Aynen Feti Beydi Sanırım Sahibi Ailesi 100 Yıldır Araba İşi İle Uğraşıyormuş Vallah Kendi Tamircimi Arar Oldum Akşam Yoldan Geldim Fren Ayarlarını Begenmedim Gidip Yeni Baştan Ustama Yaptırdım Sert Frende Çekme Yapıyorduİstersen Bakımlarını Benim Ustamda Yaptıralım :)

7. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Şikayet edebileceğiniz bi sebep göremiyorum ben açıkçası. Neyini şikayet edeceksiniz ki ?

8. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Hizmeti + Parçalar Olmadıgı Halde Bana Bilgi Vermesi Lazım Değilmi Elimizde Yok Yan Sanayi Takıyorum
    Araç Başında Olmasam Başka Neler Olurdu Bu Yetmez Mi ?

9. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    İlk mesajınızda yan sanayi ellerinde yokmuş dediniz, şimdi yan sanayi takacaklardı ben olmasam diyorsunuz. Çözemedim ki ben o işi. Hizmetinde de ben bi sıkıntı göremedim açıkçası. Tamam bahsi geçen parçalar daha yol götürebilir belki ama değişse iyi olur denmiş ve bunun doğru olduğunu düşünüyorum.

10. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Yanlış Yazmış Olabilirim İlk Mesajı
    Aracın Yanındayım Feti Bey Elemanı Yanına Çagırdı Japoncuya Parça Almaya Yollayacak Fısıltılı Konuşma Yapıyorlar Diğer Elemana Dedim Hayırdır Abi Elimizde Parça Yok Japoncudan Temin Edicez Bana Feti Beyden Bilgi Gelmiyor Şu Bu Yapılıcak Gibi ?

Yukarda Bekleme Salonunda Otursam Neler Olucak Neler Görerek Bu Olay Oluyor Madem Bosch Servis Ellerinde Parça Yok İse Bilgi Vermesi Lazım Değil Mi ?

11. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    İlk Mesajımı Yazarken Uzun Uzun Yazmadığımdan Dolayı Bu Hata Oldu Demek İstedim ki Mazot Filitresi Hariç Geri Kalan Filitreler Yan Sanayı Takıldı Sadece Mazot Filitresi Bocsh Marka idi

12. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bosch servisin çalışma usülü hakkında fazla bilgim yok ancak ha siz varken ha siz yokken japoncudan almış o parçayı. Çünkü Bosch'un Hyundai uyumlu parçası zaten yok denecek kadar az. Bosch servisler de bildiğim kadarıyla orijinal yedek parça kullanmıyor zaten. Eğer Bosch servislerin olayı orijinal yedek parça kullanmak ise tamam haklısınız ancak böyle olduğunu hiç sanmıyorum. Her markadan araç gidiyor oraya, ben olsam ben de yüksek stok tutmam. Gayet doğaldır bence kalmamış olması.

13. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    İyi de, Bosch da yan sanayi demek sonuçta orijinal değil. Bosch öbür filtreleri üretiyor mu Hyundai'ye uygun o konuda da emin değilim.

14. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bu sanayinin girişinde japoncu var hyundai amblemi var kesin ordan almışlardır parçaları ama assandada hata var sanayide bmw nin mercedesin opelin vw nin bile ana merkeze bağlı parçaçıcları var adamlar direk merkeze bağlı stokları görebiliyor..

ben daha hyundainin bir parçacısını göremedim her halde türkyiedeki en büyük sanayi maslak atatürk sanayidir orda bile yok..

15. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    E orijinal yedek parça takıldıktan sonra zaten Bosch servise gitmenin bi mantığı yok ki, işçilik ücreti yetkili serviste de Bosch servisiyle aynı.

16. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bosch servisi için demedim olaki her kezin ustası vardır sevdiği insanlar vardır derki o para kazansın misal adam parçalarını alıp yaptırmak isteyebilir ama ben daha resmi orjinal parçacı hyundai ye ait görmedimki yukarda saydığım markaların resmi ana merkeze bağlı parçacıları var hyundaiki çok satan marka olması lazım..

17. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Boschun Hyundaiye Uygun Filtreleri Var.

Sen Neden Boscha Gittinki Onu Anlamadım https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley29.gif

18. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Tamam şimdi sıkıntı çıktı işte. Konuyu bu şekilde çeşitli yerlerde paylaşırsanız insanların dikkatini çekebilirsiniz ancak herhangi bir şikayetinizden bir sonuç alabileceğinizi sanmıyorum.

19. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ***Yasaklı*** var misler gibi :) Yedek parça merkezi açsa Assan 2 aya iflas eder. Daha 1 hafta kadar önce yedek parça fiyatlarına zam yaptılar. Tutmaz o şekilde açacakları bir yer.

20. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    maslak sanayide kaynıyor ***Yasaklı*** açsa bir tane şube maslağa parayı vurur araba kaynıyor sanayi :D

Bu Sayfayı Paylaş