Selam arkadaşlar. Bir sorum olacak. Bu aracın gögsünün altındaki çakmak ile 12volt girişin arasındaki çıkarılabilen butona ne takılıyor ? Meraktan soruyorum. Bilen varsa yazsın lütfen. Teşekkürler..
kullanım klavuzunda bi tus vardı sanki ama hatırlayamadım...fakat internette i pod baglantısı takanlar görmüstüm.
Merhaba benim aracta kapak gibi duruyor acılıp acılmadıgından emin degilim dogrusu bende merak ediyorum.
ben lpg düğmesini oraya aldırmak istemiştim ama yapmadılar, direksiyonun yanına koydular ben de boş diye biliyorum
erada esp tuşu koymuşlar.esp olmayanlarda küçük bir girinti var orada.getzde de aynı şekildeyse esp olabilir.
Bahsettiğinizi tam olarak anlamadım ama admirede de var öyle boş bir buton gibi sis farı olanlarda sis farı olmayanlarda ise öyle bir buton var diye biliyorum. Düzenleyen : sarıaccent
benim getzimdeki boş düğme yerine bu resimde görülen düğmeler takılmaz, çok daha küçük. rusyada satılan getzlerde el freninin her iki yanında bulunan düğme yerlerine takılan koltuk ısıtması olduğunu görmüştüm.
esp diyicem ama esp orda çok sapa olur pratik olmaz bencede koltuk ısıtma olabilir şöyle bir bakındımda nette dünyanın her ülkesinde üretilmiş getzlerin o kısmındaki switch yeri boş.. demek ki çokda önemli mühim bir şey değil koltuk ısıtma gibi bir şey olabilir..