arkadaşlar arabayı yeni aldım aldığım kişi yağını yeni değiştirmiş.ama filtreyi değiştirmemiş.bende bi radyodan bor pover kazanmıştım duruyodu.şimdi onu katabilirmiyim.broşürde yağı ve filtreyi değiştirdikten sonra uygulayın diyor.ama şimdi 10000km daha beklemek istemiyorum.bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
uygulanması gerektiği gibi kullanmanız lazım ... yoksa sizde 2 gün sonra konu açarsınız birşeye yaramıyor , kandırmaca vs. vs. diye ... aracınız hayırlı olsun Düzenleyen : mirkan
yağ yeni değiştirilmişse uygulayabilirsiniz. yağ değişiminden sonraki ilk 1000km içinde uygulayabilirsiniz. yağ değişmiş diyorsunuz.yağın ve filtrenin değiştiğinden emin olunuz ve uygulama talimatlarını okuyunuz. uygulamadan once iyice çalkalayınız.sıcak motora uygulayınız. sonra en az 25km yol yapmanız lazım.
yağ değişiminde bence filtreninde değişmesi lazım.. Durumunuzu bilmiyorum amam imkanınız varsa yağı ve filtreleri değiştirmenizi tavsiye ederim ..Ardından da bor power ürününü uygulayabilirsiniz.
demekki o ustada biliyor çok bir şeyin değişmeyeceğini..korumadan baska bir işe yaramıyor bizim dohc motorlarda..
Merhaba, bir oto yağ değiştirme servisine gidin, yağınızı kontrol ettirin, eğer aldığınız kişinin dediği gibi yeni konmuşsa ama filtre değişmemişse zaten az da olsa kirlenmiştir, ancak yağınız fazla kirlenmemişse onu bir kaba boşaltıyorlar, filtrenizi değiştirip yağınızı tekrar geri koyuyorlar. Böylece sadece filtre değiştirmiş olursunuz. Bor Power kullanım şartlarına uymanız menfaatinizedir. Hayırlı sürüşler...