21.09.2011 Bolu'da TEM otoyolunun İstanbul-Ankara istikameti karayolları ekipleri tarafından Dağkent viyadüğünde yapılan bakım-onarım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kapatıldı Bolu'da TEM otoyolunun İstanbul-Ankara yönü ulaşıma kapandı . Ulaşım, Abant gişelerinden D-100 karayoluna veriliyor. D-100 karayolunda zamana zaman araç yoğunluğu yaşanıyor. Karayolları yetkilileri, yolun 21 gün süreyle ulaşıma kapalı kalacağını bildirdi. Kaynak : radikal
İnşallah hayırlısı. Pazartesi Aydın'dan çıkıp Ankara üzerinden Bolu'ya gideceğim ve iki üç gün sonra da geri döneceğim.
bairazdan bende boluya gidecegım. Son 4 seferdir tem otoyolu yerine d-100 karayolunu kullanıyorum. Yol geneli duble otoyoldan daha duzgun yogunluk otoban gibi degil. İstanbul yonunden gelecekler abant sapagından sonra d-100 karayoluna yonlenecek.bolu gırışınde kameralı,komando tugayı,filiz makarna,koroglu trafik bolge ,yeniçga gırısinde radar kontrolu var. Geçen hafta yeniçaga girişinde yeşil toyota vardi.Tahir bey siz sadece donuş yolunda etkileniceksınız. Saygılarımla
Tahir Abi ben de Bolu merkezdeyim.Pazar da ben gideceğim Ankaradan müsait olursan beklerim misafirim olhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
Çok teşekkürler kardeşim.Evlat okutuyoruz, onu bırakmaya gideceğim.Evinin boyası bakımı abonelikleri vs. )) Çok sağolasın.
Az evvel KGM sitesinden yol durumuna baktım da bu yolda kaç tane yerde diğer şeritlerden veya diğer yönden yol veriliyor.Bu durumda neden bizden para alıyorlar ki?
Evrim kardeşim Allah razı olsun.Emir ne kelime estağfurullah.Ben nedense Ankara üzeri gidip gelmeye alışmışım.Bu sene 3. yıla başlıyoruz Bolu yolunda.Kısmetse uğrarım. ))
Aslında şimdi KGM yol mesafe hesaplayıcısından baktım da yaklaşık 100 km. kadar daha kısa bir güzergah. Bolu dönüşü tek geleceğim olmazsa bir deneyeyim orayı.Hangi gün döneceğim belli değil bir çayını içme fikri fena gelmiyor hani ))
gel hocam başımın üstünde yerin var... birlikte çay içelim, daha ne istersen...ama 8-15.30 arası haftaiçi okulda olurum onun dışında her zaman müsaitim...