2008 Accent benzin 1.4 Era gaz kelebeğini söküp temizledim takılma vardı sonra rölanti sensörünüde balata spreyi ile temizledim hava emiş tankinada biraz balata spreyisıkıp bezle sildim sonra araba yüksek devir çeviriyor genelde 1500 ile 4000 devir arasında gidip geliyor yanlış ne yaptım bilmiyorum ne yapmak lazım şu an ECU ve kutup başlarını tamamen söküp sabaha kadar bekleyeceğim bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum teşekkürler
Benim bildiğim boğaz kelebeği bazı otomobillerde sökülüp, temizlendikten sonra Adaptasyon/kalibrasyon yapılması gerekiyor. Yapılmayan araçlar böyle oluyor diye biliyorum. Onun için de, o araca ait yazılım gerekir. Hyundai yetkili veya özel servislerde olabilir. Eski araçlarda senin dediğin gibi akü çıkarıp, takanlarda oluyor.
Parçaları takarken olması gerektiği gibi takmamışsınız . Gaz kelebeğinin yayı yerinden oynamış olabilir . Rölanti motoru karşılaşması gereken yay kuvvetiyle karşılamazsa 1000-4000 arası kelebeği rahatça hareket ettirebilir . Tersinden bakarsak Rölanti motorunun 1000-4000 devire kadsr yükseltmesi gaz kelebeği çok rahat ettirebildiğini gösterir. Yayın hareketi zorlaştırıcı etkisi nerede ? Sorusu akla gelir . Fiziken tekrar kontrol edilmeli
@zırhlı en basitten başlayıp gidelim derim her zaman . Fiziken kontrol ettikten sonra düzelmezse obd2 cihazıyla gaz kelebeği konum değerini görmek zorundayız. Erada kara düzen sistem var. Gaz teli mevcut . Rölanti sensörü ve motoru var sadece . Adaptasyon olacağını zannetmiyorum. 2006 Nissan Primera potanslı gaz kelebeğine sahipti onda yay vs hiç bir şey yok sadece motor kontrol ediyordu ona adaptasyon yapılması gerekiyordu.
rölanti sensörü diye bir şey yok, sizin temizlediğiniz sensör hangisi ise fotoğrafını eklemelisiniz. boğazı mekanik olan araçlarda adaptasyon olmaz.
Arızayı buldum galiba hava emiş tankına balata spreyi sıkıp temizlediğimi söylemiştim hava emiş tankının arkasında map sensörü var fişini çekip aracı çalıştırdım rölanti yüksekliği düzeldi 4000-6000 devirlere çıkıyordu fişi çekince sallantılı çalışıyor ama olsun yarın sanayiye gideceğim usta map sensörünü belki kurtarırız dedi sonucu yazarım
Gaz kelebeği konumunu algılayan bir eleman var onun tam adı şimdi aklıma geldi throotle position sensor değil mi ? Map sensörünün yıkanmamasını kimyasalla temas etmemesi gerektiğini öğrendik sayenizde . Sensör bozulduysa sıfır orjinal alın uğraşmayın . Obd2 cihazından bakınca belli eder zaten
TPS var, map/iat/maf gibi sensörler plastik-kauçuk eritmeyen her kimyasalla, benzinle yada balata spreyiyle temizlenebilir.
Arıza Ne map sensörü ne gaz kelebeğinden çok basit bir şeyden gaz kelebek ve rölanti valfinin contalarını yeniledik ve araba eski haline döndü 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi siz siz olun gaz kelebeğini hatta rölanti valfini sökmeyin yardımlarınız için teşekkürler