Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Ama forumu takip ediyordum güzel paylaşımlar oluyor herkese teşekkürler. BENİM 1. SORUM : ARACIM 2000 MODEL ACCENT MİLENYUM KASA 1.3 LX LOVATA MARKA LPGLİ . GEÇEN HAFTA AYNI MODEL 1.3 BAŞKA BİR ACCENT KULLANDIM. ONU KULLANINCA BENİM KENDİ ARACIMDA BİR TUHAFLIK OLDUGUNU FARKETTİM. ŞÖYLE Kİ ÖRNEĞİN BENİM ARACIM İLE 100 KM HIZDA İKEN DEVİR SAATİ 3000 de BAZENDE 3000 ÜZERİNDE DİĞER ARKADAŞIN ARACINI KULLANDIM ONDA DA 100 KM HIZDA İKEN DEVİR SAATİ 2500 CİVARINDA YANİ ÜZERİNDE DEĞİL . SİZCE BU FARK NEDEN KAYNAKLANIR. BENİM ARACIMIN DEVİRİ NİYE YÜKSEK ? 2.SORUM İSE BU ARACIN BOĞAZ KELEBEĞİNİ NASIL SÖKEBİLİRİM DAHA ÖNCE Kİ ARACIM SKODA FABİA İDİ ONU KOLAYLIKLA SÖKÜP TEMİZLİYORDUM. HERKESE TEŞEKKÜRLER
Merhaba, sabit hizda devir degiskense baski balata bitiktir. Sadece hortumu sokerek bogazi temizleyebilirsiniz, yeri oldukca musait.
Lastik ölçüsü reel hızı etkiler ibredeki hız ve devir ilişkisi sabittir debriyaj a basılmadıgı veya kaçırmadıgı sürece Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
lastik ebadı büyük etken, aynı zamanda baskı balatadan dolayıda yapar ama kaçırıyor olsa günlük kullanırkende anlamanız lazım
Arkadaş iki araçta standart aynı özellikler falan yanı gidişinde hiçbir sorun yok sadece devir iki araçta farklı olması dikkatimi çekti lastik ebatini tam bilmiyorum yarın bakar yazarim. Baskı balatayi kontrol etmiştik iyi demişlerdi sinek mide bulandırır hesabı oldu bu olay