Merhaba arkadaşlar konuyu umarım yanlış yere açmadım. Boyama işleri yapmak için böyle bir ürün alacağım. Bu üründen alan kullanan arkadaşlar yada ürün hakkında fikir verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. http://www.hepsiburada.com/paint-bullet-boya-tabancasi-p-HRRELAXRL-100
Hocam boya tabancası çok lazım olan bir şey , rötuş işlerinde arabada ve başka yüzeylerde kullanabilirsiniz , arabada başarılı bir sonuç elde edebilmek için meme yapısı çok önemli , yedek meme de var mı bilmiyorum , amatörce kullanımda büyük yelpaze değil küçük fıs fıs çıkış memesi lazım bizlere. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Babam koyde boyle bir makna kullaniyo ama ev icinde degilde daha cok bahce icin evde cok sicradigini soyluyo
Ahmet abi değerli yorumun için çok teşekkür ederim.Ben bu ürünler evde kapı ve duvar boyama için kullanacağım. Yorumlarını okudum ses konusunda pek bir şey yazan olmamış.
Evdeki kapıyı boyarken duvarlara toz sıçratır bence hiç kullanışlı olmaz. Nette rulo mu boya tabancası mı kullanışlı diye videolar görmüştüm, faydası olabilir. Tapatalk
kapalı mekanlarda çok boya tozu bırakır. nozulu eşit ayarlayamassanız da dalga dalga olur. amatörseniz almayın derim.
Çokta iyi boya yapan biri değilim açıkçası hele rulo işi bana göre değil bende bununla yaparım diye düşündüm açıkçası. Bir kaç video izledim adamlar pek bir güzel boya yapıyor idi.
Abim benzerini almıştı ilk kullanım sonrası tövbe etti GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
babam almış, aynı marka değil ama aynı şekilde çalışıyor. babamın motorunu boyayım dedim, 1. çok gürültülü, hem de çok, elektrikli süpürgeden çok ses yapıyor 2. nozul kısmı çok kötü, püskürtürken çok damlatıyor, boyanın yarısından çoğu yere geliyor. 3. damlattığı için elinizi de kirletiyor. 4. reklam videosuyla hiçbir alakası yok. bence hiç bulaşmayın
Ürün işe yarasa bile boya tabancası ile boya atmak beceri ister. Püskürtmeden dolayı mat olmaması, damla/dalga olmaması gerekir. Göründüğü kadar kolay değildir ama araba yıkamak için köpük uygulamada kullanılabilir belki.?
Çok değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Kaleminize sağlık. Ya değilse fikir almamış olsam şimdiye ben bunun siparişini verir alırdım. Her zaman bende felsefe bir biliyor isem bir başkasından fikir almaktır. Eyvallah.Bu saye de belki buna benzer ürün alacak arkadaşlar için faydalı bir konu da olmuş oldu.
Boya tabancası ile çok güzel boya atarım ama bu ürün ile bende rahat boya yapamamıştım. Elimizde 4-5 çeşit tabanca var ve 220 volt ile çalışan 50 litrelik küçük kompresör evde kapı kasası boyanacaksa sis tabancası ile 5 dakkada boyuyorum. Kapının kendisini yan komşumuz mobilya boyacısı ona boyatıyorum. Fakat bu ürün bahsi geçen reklamlar ile çok alakasız. Parmak rulo ile boya yapın sonuç daha başarılı olacaktır Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
İnşallah parmak ruloyu bir deneyeyim bakalım her ne kadar becerikli olmadığım bir konu olmasına karşın. Artık bir şekilde çözeceğim. Apartman da olmasam o kompresörden alırım da. Malum apartman olunca işler biraz karışıyor.