herkese hayırlı haftalar 2014 model crdi elit i 30 sahibiyim aracıma body kit uygulaması yaptırmak istiyorum manisa ve izmir basta olmak üzere yakın çevrede uygun fiyatlı olmak şartıyla tabi ustanında işin ehli olması lazım nerde yaptırabilirim.. yardımlarınız için şimdiden teşk ederim tekrar hayırlı haftalar dilerim...
bende zaten izmir yada manisa olursa daha iyi olur demek istemiştim yakınlıktan dolayı ama bölge sorun değil bi hafta sonunuda arabama ayırırım sorun değil ama bu uygulamayı nerde nasıl yaptırabilirim bilmiyorum internetten araştırdım genelde hazır kalıplar var ben biraz daha farklı olsun istiyorum
Nerede yapılanilir sorusuna tecrübeli arkadaşlar daha iyi yanıt verir ama farklı şeyler istiyorsanız biraz zaman alabilir sanırım.
inşallah konu askıda kalmaz öleyse tecrübeli arkadaşlar yardımlarını esirgemezler inşallah. ilgin için teşk ederim...
hatta yeri gelmişken sormak isterim. i30 için internette çok araştırma yaptım ama bi tane bile difüzör bulamadım. Bu konuda bilgili olan arkadaşlar varsa bizi de mahrum bırakmazlarsa sevinirim.
bildiğim bir yer yok hatta çoğunlukla hyundailer için görmüyorum ama bodykit in her türlüsünü takipteyim, "wide body kit" olursa daha makbuldür...