Biz 1 tanesiyle başedemiyoruz adamlar 3 tane koymuş :RpS_scared: Hacim: 3993cc Güç: 280 kW/381 hp max. tork: 740 Nm Şanzıman: 8 ileri otomatik xDrive sürekli dört çeker Hızlanma 0 100 : 4.7 saniye Max. hız: 250 km/h Ortalama yakıt tüketimi: 6.3 lt/100 km Ayrıca motor Euro 6 normlarına göre yapılmış olduğundan emisyon değerlerini kafaya takmayacak olursak bi yazılımla 450 hp 900nm tork değerini yakalamak zor olmaz heralde Bu turboların nasıl çalıştığını gösteren animasyon Bu da 0-250 hızlanması ve dizel motorun 5600devir çevirmesi
Hedef olup vursan da Özenli sözlerin oklarıyla Süslemedim harfleri Adını oluşturanların dışında Aşk Üç Harflidir : BMW :RpS_love:
bmw yi başka bi kategoriye koymak lazım. mercedes, bmw, audi ve diğerleri diye. tabi aşırı lüks ferrari, lamborgini vb. lerinide ayrı bir kategoride görmeli, zaten öylede. oğlumun 3.20i e90 kasa bmw si vardı. yazın tatile giderken ben kullandım, kullandıktan sonra benim elantra ve diğer muadillerine otomobil demek? yok bmw çok farklı bişey, iki araç biri civic, diğeride focus tu sanırım, 120-130 süratle rampada birbirlerini sollamaya çalışıyorlar, rampada 180 le yanlarından zorlanmadan geçtiğimi hatırlıyorum. bassan dahada gidecek rampada, banamısın demiyor, süratide hiç hissettirmiyor, yola yapışıyor adeta. sarsıntı yok, gürültü yok. farklı bi şey. gerçekten bmw ye binen diğerlerine zor biner deniyordu, doğruymuş.
Audi nedir hocam yapmayin ya , audi logolu vw bisey zannetmeyin lutfen . Digerleri olacaksa mercedes ve digerleridir.. audi daha ne zamana kadar duzgun araba yapmaya basladida audi ve digerleri oldu 90 model mercedesle adil olsun diye 2000 model mercedesi yan yana koyun yine adil olmaz HTC Wildfire S A510e cihazımdan gönderildi
dikkat edersen ben genelleme yaptım, her markanın üst versiyonlarından bahsettim. bmw ye bindinmi, özellikle yeni kasalara. eski modellerden bahsetmiyorum. benim 2011 elantrayla yeni bmw nin arasında her yönden kat kat fark var. sadece elantrayıda mukayese etmiyorum, muadili civic, corolla, focus dahil.
Helal olsun diyorum. Başka bişey demiyorum Alman arabası diye piyasada gezenler değilde, bana göre asıl alman arabası, asıl alman teknolojisi budur işte (Mercedes ile beraber tabiki!)
1-2 turbolu arabaları tanıdıkta ben ilk defa üçüz turbolu gördüm. Bence BMW bu konuda hemde dizelde ilk e imza atmış oldu. Zenginlerin yeni oyuncağı olacak bence bu araba, hem dizel hem az yakıyor hemde performanslı.
Audinin En İyisi Olsada Farketmez. Audi Her Zaman Audi Logosu Takılmış VW Olarak Kalacaktır. Audi İle Mercedesin Aynı Cümlede Bile Kullanılması Çok Zoruma Gidiyor. En Yüksek Sınıf Audi İle Aynı Sınıf Mercedes Ben Değil Foto. Konuşssun
Hayalim benim yaa... Gelecekte çok param olursa ilk alacağım araç 5 serisi BMW... Samsung Note II Cihazımdan gönderildi...