Amerikan park ve plaka aydınlatmam nasıl olmuş sizce amerikanlar benim içime pek sinmedi sizden de fikir almak istedim ( Son resimde arabaya amerikan yapmak isterken sigortaları attırmıştım sağ taraf full gitmişti )
Amerikan park aklimda var cift duyu ampuller alip modulle kendim yapicam bakalim HTC One cihazımdan gönderildi
Yanliz taa 1 sene onceki seye yorum yaptim bende yaptircam dedim herkes cok guzel olmus demeye basladi HTC One cihazımdan gönderildi
Okuduysan muhabbet o iste modulle yapip cift duyu ampul mu koyayim diyorum HTC One cihazımdan gönderildi
üslubuna hitap şekline düzen getirmelisin burası senin lise veya üniversite arkadaşlarının kantin muhabbeti yapıldığı yer değil. sen bir sene önceki konuya yorum yapıp konuyu güncel hale getirmiş olabilirsin bizlerde konuyu okuyup daha önce bir mesaj yazmadıysak düşüncelerimizi dile getirebiliriz. sonrasında bir sene önceki konuyu yorum yazdım herkes hayırlı olsun vs yazman üzerine eklemeni yaşının verdiği toyluğa veriyorum. herkes birbirine daha saygılı olmak durumunda burada bende sende herkes de anlayacağın. yazılarını uzun zamandır okuyorum aktif form kullanıcısı olduğun için her konuda bilgin var ama bazen karşı tarafa fazla yükleniyorsun mesela yay olayında olduğu gibi bırak insanlar istediklerini yapsınlar hayırlı olsun de geç güzel kardeşim illa burada yorum yaparak hiç birimiz bir yere gelemeyiz
Üslup forumdaki en önemli unsur, otomabil ile ilgili çeşitli konulardaki heyecanını yaşına bağlıyorum ama foruma yazdığını göndermeden önce 2 kez okumanı abin olarak tavsiye ederim. Yaşıtlarınla konuştuğun gibi mesaj yazarsan foruma uygun olmaz.
Abilerim acele yaziyorum bazen ondan olabilir eee diyince birde tapatalk ten yazdigim icin yaslarinizida goremeye biliyorum samimiyeti bazen fazla kaciriyor olabilirim kusura bakmayin ben biraz inatciyim yasimdan olabilir kusura bakmayin ozur diliyorum HTC One cihazımdan gönderildi