Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

blue mu corolla 1.33 comfort mu

'Sohbet' forumunda emre01 tarafından 19 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    accent blue mu diğerleri mi diye düşünürken tercihim 2 araca düştü ya corolla 1.33 comfort alacağım yada blue prime net karar verip pişman olmak istemiyorum çünkü en az 5 yıl binmeyi düşünüyorum alacağım araca o yüzden en mantıklı kararı vermek adına anlayan arkadaşlara bir danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürlerhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Aman Hocam Kafayı Bulandırmayın Boşuna :)
    Urfadan Blue Alan Üyemiz Corolla Sahibiymiş Blue Almış :)

3. AmonRA34

AmonRA34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Dizel al bence.Benzin olmuş 4.2 TL.Ben benzinli skoda fabia'mı sattım accent era CRDİ aldım.Önceden km'de 40 kuruş yakıyodum.Şimdi 23-25 kuruş arası yakıyorum.Eranın dizeli tabiki blue ve corolla ile kıyaslanamaz ama blue'nun dizelini de bekleyebilirsin.

Düzenleyen : AmonRA34

4. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    + 1https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

5. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    ilginiz için çok teşekkürler şöyle söyleyeyim 37 bin tl param var 500-600 tl tabiki üstüne koyulabilir ama 38 bile çıkaramam gibi çünkü kasko ıvır zıvır giderleri + kurbanı + kauçuk pas pas ilk depo benzini bunları da göz önünde bulunduruyorum araca 37 verince aynı gün bunlarıda karşılamam gerekecek yani 37 bine blue varken 40 bine bmw var deseniz 3 bin daha çıkamam gibi üstünehttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifo yüzden kıyaslamayı 2 araç arasında yapmam lazım ya 1.33 corolla comfort alacağım yada blue çok kafam karışık o yüzden sağlam bilgilerle kıyaslamaya çok ihtiyacım var ilgi gösterip cevaplayan ve cevaplayacak arkadaşlarıma çok teşekkürler tekrar

6. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tabii ki corolla
    accent blue dediğiniz araç B segment bir araba, corolla ise C segmentinde yanlış hatırlamıyorsam 10. nesil arabasını çıkaran, kalite sorunsuzluğu ile ün yapmış bir model...

7. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam illa sedan takıntısı yoksa i30 yada auris'in benzinlilerine de bakabilirsiniz bence... aurisin 1.33'lük donanımında corolla'a göre ekstra perde hava yastığı var... i30 zaten burada da bir çok defa söylendiği üzere çok kaliteli bir araç
    bence accent blue ne corolla/auris ikilisi ile ne de abisi :))) i30 ile yarışamaz

8. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    alt komşum 10 15 gün önce auris aldı 1.33 lük aslında aklımı çelende o hyundai ile anlaşman mı var diyor bana millet konuşa konuşa 2010 1.6 select aracımı 17bin km de dün verdim hemde 24.250 ye o yüzden bu sefer çok dikkatli karar vermeliyim bu araçtan inip 37 bin tl vererek blue mu almalı yoksa corolla mı 38 fiyat vermiş babama bayideki eleman şu an hatta bayide babam..... sedan takıntım var nedense hb istemiyorum yaşım 24 henüz okula gidip geliyorum hb araç sanki para kazanmadan başkasına araç aldırmış bir hava veriyor yine aynı durum söz konusu ama biraz daha göze batıyor gibi anlatabilmişimdir derdimi umarım o intibayı uyandırmak istemiyorum o yüzden kesinlikle sedan aklımdaki araç........

9. beyaz seytan

beyaz seytan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    61
    Ad Soyad:
    hasan37
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    arkadaşım bende corolla comfort 1.6 benzinli kullanıcısıydım ama malesef hem yakıt yüzünden hemde başka sebeplerden dolayı aracımı sattım ve blue prime aldım belkide yanlış yaptım ama bunu yapmam gerkiyordu umarım yanılmam sende blue yu tercih edebilirsin

10. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    tipi daha çok hoşuma gidiyor blue nun yeni bir araç olması 5 yıl garanti + 3 bakım ve daha çok donanım daha güçlü motor ve daha hafif kasa nedeniyle blue 1-0 önde başlıyor benim için ama iki araçta aynı fiyatta ve daha önce denemek için bile corolla kullanmadım bagaj vs benim hiç önemli değil bagaja koyacağım 1 tane mont sanırım sizde corollayı satıp blue aldığınıza göre tabiki bir bildiğiniz vardır o yüzden sanırım hiç kafamı karıştırmadan blue alayım iki aracıda kullandınız sonuçta kalite olarak yol tutuşu olsun performans yada rahatlık açısından aralarında bir fark var mı acaba 2 araçta aynı kalite-performans ve rahatlığa sahipse marka takıntım yok o zaman direk blue alırım zaten düşünmeden.... ama kafamı karıştıran olay internete blue yazınca tüm yorumlar aracın fiyatını hak etmediği yönünde olay böyle olunca kafa karışıyor tabiki.... ilgi gösterip cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

11. era06

era06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1-Blue çok şık tasarımlı yeni bir araç,motor güçleri çok iyi ve yakıt tüketimleride çok güzel seviyede.

2-Blue Prıme ile corolla comfort arasında gerçekten baya fark var,hatta belkide mode bile daha fazla donanımlıdır.

3-Beş yıl garantiyide unutmayalım,ayrıca 3 bakım hediyeside var.

4-Kalitesi corolladan aşağı kalmaz kesinlike,ayrıca bakım maliyetlerinide düşünelm.

5-Dün gazetede okuduğum habere göre toyotada parça sıkıntısı başlamış,japonyadaki olaylar yüzünden ve hem parça ihtiyacı olan araçlar serviste yatıyormuş hemde fabrikada aksaklıklar yüzünden stokta araç yokmuş...Hatta bu yüzden bir çok toyota sahibininde Blue aldığı ve blue almak istediğini yazıyordu gazete...

Kısacası her yönden hyundaıinsanı ve cebimemnun eder...Hiç düşünmeden blue alın derim.

bugün gördüm buz mavisi almış birisi,çok güzel ya hiç bu kadar bir aracı almak istememişimdirhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
    Düzenleyen : era06

12. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
Konu Durumu: