arkadaşlar arabamda harita karti yok.lisans yok.igo haritalı sd kart için dosya indirip kullanmak istiyorum.nasıl hazirlanır.
Bir tane 2 gb hafıza kartı alıp bunu bir card reader aracılığı ile bilgisayara bağlayacaksınız. İgo programı indirip çift tıklayıp kurma adresi onlarak bu hafıza kartını gösterip next next deyip kuracaksınız
Merhaba, Orjinal bir İGO yazılımını herhangi bir karta yükleyip çalıştıramazsınız zira her orjinal yazılım içersinde kart ID'si bulunmaktadır.Ya ücreti ile orjinal yazılımlı kart alıp kullanacaksınız yada kırılmış bir İGO yazılımını yükleyip kullanacaksınız. İGO Yazılımı yaklaşık 450-500 mb kadardır.Yani 2 gb yeterli olacaktır. İsterseniz kullanılmaya hazır İGO PROMO yazılımını paylaşabilirim.
Aşağıdaki linkten RAR dosyasını bilgisayarınıza indirin.İndirdiğiniz RAR dosyasını WinRar veya WinZip gibi proglamlarla "dosyaları çıkart" yada "buraya çıkart" olarak dışarı çıkartın.Dışarı çıkarttığınız MobileNavigator klasörünü olduğu gibi MicroSD kartın içine kopyala-yapıştır yapın.Bilgisayarla işiniz bitecek.MicroSD kartı aracınızın MAP (sol tarafta en altta) yuvasına sokup aracınızı çalıştırın.Multimedya açıldığında yeni kart taktığınız için Navigasyon uyarısı verecek.sizde uyarıyı takip edip MicroSD kart içerisindeki MobileNavigator klasörünün içinde MobileNavigator.exe dosyasını seçip OK yapın.Navigasyon kendiliğinden açılacaktır. Navigasyon içersindeki ayarlardan ses,ekran,harita v.b aayarları istediğiniz şekilde değiştirip ayarlama yapabilirsiniz. http://depositfiles.com/files/3s4jyopcs
Siz bunu denediniz mi. Ben de bluem varken bu sorunla uzun süre uğraşmıştım. Çalıştırtırmıştım ama dosyaların içerisinde birkaç değeri değiştirmek gerekiyodu.
Tabiki şuan aracımda(2016 Prime) sorunsuz kullandığım programdır.Değerler Hyundai multimedyaya uyumlu halde ve en güncel haritalar yüklü şekildedir.
Sa arkadaşlar. Bir navi prog buldum yükledim güzel. Ama konum yanlış gösteriyor benim konumu bulamıyor. Gps otomotik olarak arama yapıyor yazıyor ama bir türlü bulmuyor. Neden olabilir bilgisi olan var mi
sys.txt dosyası içindeki port ve baud değerlerini auto yerine [gps] port=3 baud=9600 ayarlayıp deneyin
Betaser verdigi linki bugün sd karta attım.araca yuklerken global_cfg not fount hatası veriyor.yüklenmiyor
Benim bilgisayarda virüs var galiba sd karta attigim dosyalar tekrar taktigimda uuuuuuuu.uuu şeklinde gorunuyor.daha once basina gelen oldumu?
İsteyene yardimci olurum. Lisansli 2024 güncel igo mevcut. Dosya paylasimi yapiyorum. Dileyen hafiza kartina atar dileyen cihaz hafizasina atar kullanir. memduhkula89@gmail.com