Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Blue Mars Sorunu

'Arıza Tespit Bölümü' forumunda ibrahim87 tarafından 30 Aralık 2017 tarihinde açılan konu

1. ibrahim87

ibrahim87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ibrahim Yıldırım
    Yaşadığınız Şehir:
    50-NEVŞEHİR
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Selamün Aleyküm Nevşehirden herkese selamlar. Arabamda birsorunla karsikaya kaldim ve net taramasi yaparken siteye denk geldim bilgi paylasimi ve hoş sohbetlerin oldugunu farkedince üye olmak istedim. Aracim Hyundai Accent blue 1.6 dizel 128 hp. Mode plus 63.000 km . Araç bazen marş bastigi halde calismiyor. sicak soguk farketmiyor - 30 falan gördü calisti. Bazen sicak iken 3. 4 marşta calisiyor. Yilda 3- 4 kez denk geliyor. stop sorunum yok . usta birsey yok iyi calisiyor diyor ama bazen mars basiyor ama nafile 3. 4 kez kontak yapiyorum. maf sensörü temizlettim hersey olagan durumda. Kontak veya anahtar çipi veya sensörler ve sensör temizligi veya depodaki yakit durumu veya baska birsey. Aracin yakiti gayet normal Sehir içi 10 litre ile 220 - 240 km arasi Sehir disi 300 --' 340 km yol yapiyorum. Akü iyi durumda. Bu durumu yasayan varmidir.

2. Bdedeoglu

Bdedeoglu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Bünyamin Dedeoğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Akü voltajı olarak iyi olabilir fakat amper değeri kaç ? Olmadı bir yerde yüksek 72 amperlik bir akü tak

Bu Sayfayı Paylaş