Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Blue Dizel mi? Elantra Benzin + LPG mi?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda emamur tarafından 4 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. emamur

emamur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Selam arkadaşlar bir aksilik olmazsa 2007 1.5 crdi eramı değiştirmek istiyorum. Malum elantranın dizeli yok henüz servis yetkilisinin dediğine göre 2.0 crdi ile gelecekmiş ve fiyatı yaklaşık 90000 olacakmış. bu durumda ne önerirsiniz?
    Accent Blue 1.6 CRDİ mi? Elantra 1,6 + LPG mi?

2. TuracENGIN

TuracENGIN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Turaç ENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    Bir ara elentra'da LPG sübap yakıyor gibi birşey duydum bir bakın istersen foruma... İnan sonucunu hatırlamıyorum ama böyle bir söylem vardı...

3. bsdera

bsdera Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Serdar Dundar
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Bence servis yalan söylüyor. En azından aksini düşünmek istemiyorum. 1.6crdi gibi süper bir motorun varken, C sınıfı bir arabaya bunu koymamak salaklık gibi birşey. Başka markalar D sınıfı arabalara dandik 1.6 benzinli motorlarını koymaya calışırken üstelik.
    Ha hyundai-assan yapar mı yapar. Blue nun önü kesilmesin diye bile yapabilir. Bu durumda blue ya yönelim mantıklı gelir. Çünkü önceki arabandan sonra atmosferik benzinliden pek tat alamazsın. Araba çok iyi de olsa hep birşeyler eksik kalır. Ama bu durum için risk almaya gerek yok. İlla elantra diyorsan bekleyip görelim.

4. emamur

emamur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bari elantranın benzinli motoru asmosferik olmayaydı di mi :) bu arada 1.5 crdi bile çoğu motordan daha üstün, tork değeri bir çok güzel arabada yok honda civic ve chevrolet cruze gibi. gerçi nedeni muhtemelen turbo sisteminin olmamasıdır bu motorlarda ama yinede 1.5 crdi bu kadar güzelken 1.6 crdi yi elantrada görmemek üzücü oldu. dediğiniz gibi pazarlama taktiğidir mutlaka yoksa kimse blue almazdı o zaman :)

Bu Sayfayı Paylaş