Bu uygulama bence fiitillerin ömrünü kisaltir. Daha çabuk yirtilir. Kapı ayarını güzel yaptirirsaniz ses azalır ama yapabilen servis henüz görmedim . O rüzgar sesi kapıların aynaların vs etrafındaki ufak boşluklardan girdaplardan dolayı oluyor onun çözümü de iyi bir aerodinamik çalışma ama pek mümkün birşey değil. Yani sadece izolasyon yapmak malzemeyi bol kullanmakla sessizlik yakalanmaz.
bu video yu izledikten sonra arabama bakmaya gittim bu zamana kadar hiç dikkat etmemiştim benim sol ön kapı fitili yırtılmış sesin nedeni o galiba yeni fitil fiyatı 50 tl civarı sadece ön tek kapı
Bu uygulamayı Focus'tada görmüştüm. İyi sonuçlar veriyor. Akvaryum hortumlarının farklı kalitelerinde olanları vardır. Kimisi suda bir müddet sonra kazık gibi olur kimisi ise uzun sürelerde özelliğini korur. Kullanacak olanlara uzun süre özelliğini koruyandan öneririm. Biraz daha büyük çapta hortum arayanlara ise Bauhausta bahçe bölümünü öneririm.
evet arkadaşlar bu uygulamayı yaptım kapı fitiline 120 tl fiyat söyled,ler bende biraz çapı kalın hortumla yırtık olan yerden içine doğru soktum fakat komle etrafını dolandırmadım kapı kapanırken biraz zorlanıyo ama oldu galiba deneme fırsatım olunca video atarım
Tüm kapı fitillerinemi 120 tl dediler. Şayet değilse era nın tüm kapı fitillerini değiştirmek işçilik dahil kaça tahmini gelebilir, bilen arkadaşlar söyleyebilirmi..
tüm kapı fitline demiş olsalardı hemen değiştirecektim sadece sol kapı direğindeki 120 kapıya takılı olan da 80 tl önceki sene tempranın bağaj dahil hepsini 20 tl almıştım