Merhaba dostlar, Dün gece sağolsun bir pilot arkadaşımla benim i20'ye güzelcene bir cila çalışması yaptık. 3 saatten fazla sürdü el emeği göz nuru İlk kat cilayı Turtlewax Nanotech Premium'la attık, ikinci kat cilayı da Turtlewax Ice Sentetik cila ile attık. İç mekanda ad Würth mat süt silikon uyguladık. Buyrun fotolar, benim arabayı da forum ahalisi görmüş olsun, beğenilerinizi ve maşallahlarınızı eksik etmeyin
Hayırlı olsun cilanız. Ama gün ışığında daha net parlar aracınız. Bu resimlerden net anlaşılmamış. tapatalk sagolsun
Şansımıza sabaha doğru yağmur yağdı Ankara'da hocam, fena oldu direkt cilalı günün üzerine yağmur ama su damlaları bile kayıp gidiyor
Ne araba için ne de kullandığımız cila malzemeleri için Murat hocam dışında hiç yorum gelmedi. Neden bilemiyorum ama benim açtığım başlıklar tutmuyor :/
Iş saatinde açınca arada kaynıyor ben mesala şimdi gördüm siz bu kadar beğendiğinize göre gayet güzel olmuştur. Günışığında daha da belli olur kesin
Çok sağolun üstatlar Emek çok tabii, sağolsun arkadaşım bayağı uğraştı 2 kat cila attı, ben sildim Arabanın boyası üzerinde ışıkların ve gölgelerin oyunlarını, yansımalarını seyretmek paha biçilemez
Çok sağolun arkadaşlar güzel dilekleriniz için. Şu Ankara'nın karı çamuru bir geçsin de yıkayıp daha güzel fotolarını koyarım inşallah
Arac cok guzel görünüyor. Elinize saglik. Kendi aracini cilalamak da ayri bir zevk sonucta. Bu aralar sonax nano boya korumasi world kart sahiplerine 180 tl saniri. %50 indirimli acaba bahari bekleyip kendim mi yapsam yoksa bu firsattan yararlansam mi bilemedim. Sen nedersin Safak?
Elinize sağlık bende dün starexe attım attiktan sonra karşısına geçip izlemek çok büyük zevk ya :beer: GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Selam Oğuzhan, o World karta olan kampanyayı ben de biliyorum da şu dönemde boya korumanın yarısı ziyan olur. Acaba Sonax'ta ne zamana kadar faydalanılabilir bu kampanyadan bir öğrenmek lazım. Boya üzerine herahngi bir işlem yapıldığında (cila vs) en az 3 gün üzerine hiç su değmese iyi olur ama bu mevsimde o da zor.