Araç 3. getz'm benim 1.5 dizel 2010 model henüz 65.000 de şuan sade ama full paket artık 2016 yaz değişiklik fazlasıyla yapıcam araç üzerinde özellikle jant seçiminde forumdaki arkadaşlarımın desteğine çok ihtiyacım olucaktır
Bence jant değişikliği yerine 185/60/14 lastik takıp yola devam edin. Bu jantlar sadece full+full Getzte olması ayrıcalıktır.
Abi full getz in stepneside çelik jantlı denmişti, doğrumudur? yani stepne fabrika çıkışı orjinal çelik jant mı oluyor full getzlerde?
bu jantları kışlık lastikler için ayırıp, güzel 1 takım jant+ yazlık lastik çok çok iyi olur hayırlı olsun
Abi nereden buluyorsunuz boyle araçları ? Kıskandım valla. Maşallah. Km dusuk, renk, doluluk desen herşey tamamlamış birbirini bence manga hic gerek yok hafif basillik görüntüyü çözer. Asus Cihazımdan Gönderildi.
Eskidendi bu bolluk i30 alıyorsun bagajdan yarım stepne çıkıyor i10 modelinde stepne yok, orjinal çelik jantı servise sorunca 700-800 lira fiyat çekiyorlar i30 elantra yada accent blue nun çelik jantı 600 liradan aşağı değildir bu arada tek jant fiyatı bu. O sebeple getz in stepnesini burada sorup iyice öğrenme gereği duydum çelikmiş. Keşke şimdikilerde öyle olsa ama artık yok bu bolluklar
Antalyadayken arabayı sanayiye götürdüm. Ustam 2013 ix 35 almış stepne de çelik jantti. Geçenlerde forumdan birisi elantrasina ix35 janti taktırmıştı. Fotoğraflardan anladığım kadarıyla aracın orjinal janti da celikti ve 5 adetti. Aldığı jantta 5 adetti. Birkaç yerdede okumuştum. Bunlara istinaden öyle demiştim. Firmalar artık maliyet azaltma veya parça satışı yapmak için bu tür şeylere yöneldiler.
Ben blue aldığımda stepnedekide çelik janttı hatta lpg ustası şaşırmıştı LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Araç maşallah çok güzel, 15 inç vossen jant ne yakışır he Yada blade jant süper olur bu jantlarada kışlık lastik takarsınız...