Resimler ilk gününden bugüne doğru sıralıdır... İlk hallerimiz jantlar hemen söküldü... Şoför aynası; Macun çekildi ilk halini çekmeyi unutmuşum; Astar atıldı sırada boya var; Tampondan kareler; Köşelerin ovalliğini tam ayarlayamadım pütür pütür oldu yeniden ; Çalışmalarım devam ediyor; Yeni ön panjurumuz; Yeni küheylanımız geldi sıra onda
Hocam gönlünüzde ne ise rabbim onu nasip etsin.. üzerime vazife olmadan sorayım bu teneke jantları nasıl temin ediyorsunuz.??
Valla 2006 da Ankaradaymış İstanbuldan gelme olarak turist gibi geziyor işte ordan Karabük felan tekrardan benim sayemde Ankara
tampon daki plakalık için çıkıntı olan yeri kesip plakayı düz olarak monte edebilirsiniz ben kestim çok da güzel oldu nikalaj plakalık ile
Yanlış anlamayın ama sizinki restorasyondan daha çok makyaj olmuş Ellerinize sağlık.İnsanın kendi el emeği daha bir başka oluyor.
ön panjur normal panjur nikelaj yok üzerinde ben şerit alıp kendim kesip yapıştırdım el emeği yani yan sanayi 30 tl panjur serviste 135tl 5 tl de şerit bitti bu iş