arkadaşlar getze bisiklet taşıyıcı almayı düşünüyorum. kullanan ve referans verebilecek arkadaşların düşüncelerini almak istiyorum... thulenin çok profesyonel ekipmanları var ancak çok pahalı. daha uygun fiyatlı bagaj kapağına asılan tipte olanlar var fiyatlarıda daha uygun. sizce hangisi... Düzenleyen : ayyerus
Gecikmiş bir cevap ama ben 2. resimdekinden kullanıyorum henüz almamışsan migroslarda 49 tl ye bulabilirsin internettende satın alabilirsin tabi. getze rahatlıkla uygulayabilirsin. bisikletin pedalı tampona denk gelirse çizebiliyor.
ikinci resimdekinden almıştım bende sirkeci deki bisikletçilerden 40 TL ye,sorunsuz gidip geldim Kırklareli ye...
Arkadaşlar merhaba bisikletimi taşımak için taşıyıcı satın aldım. Fikir vermesi açısından resimde göründüğü gibi kabaca koydum. 6 tane kancayla bagaj kapağına sabitleniyor. Şimdi sormak istediğim bu tarz aparatlar araca zarar verirmi? Arabaya ve bisiklete zarar vermemek, dahada önemlisi trafiktekileri riske atmamak için öneriniz yada yapmam gereken ekstra birşey varmı? Tecrübesi olan varmı acaba?
Arkadaşım merhaba, ben Safranbolu bursa arasında aynı tip aparata iki bisiklet bağlayarak taşıdım. Aparatı yükleme yaptıktan sonra iyice tekrar gerdirin. Bisikletin pedalını plakaya denk detirmeye çalışın. Bisikleti yükledikten sonra varsa bagaj lastiğiyle aparata sabiyleyinki çukur vs. durumlarda zıplama oynama yapmasın. Son olarakta bir kaç kullanımdan sonra aracın kaprtasına gelen süngerler iyice eziliyor. Altına havlu gibi birşeyler ekleyebilirsiniz (Benimki ucuz bir üründü, kaliteli bir ürün aldıysanız bu olmayabilir )
Plakayı kapatmak yasak değil mi? Sağlıklı bulmuyorum stopların görünürlüğünü de azaltabilir araçtan taşmalar olr ki bırak virajı normal trafikte dahi sorun olur dolayısıyla güvenlik zafiyeti doğar kaza riski oluşur.