19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

bisiklet taşıyıcı kullanan varmı

'Getz Forum - Club' forumunda ayyerus tarafından 28 Haziran 2010 tarihinde açılan konu

1. ayyerus

ayyerus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar getze bisiklet taşıyıcı almayı düşünüyorum. kullanan ve referans verebilecek arkadaşların düşüncelerini almak istiyorum... thulenin çok profesyonel ekipmanları var ancak çok pahalı. daha uygun fiyatlı bagaj kapağına asılan tipte olanlar var fiyatlarıda daha uygun. sizce hangisi...[​IMG]

Düzenleyen : ayyerus

2. mücteba

mücteba Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gecikmiş bir cevap ama ben 2. resimdekinden kullanıyorum henüz almamışsan migroslarda 49 tl ye bulabilirsin internettende satın alabilirsin tabi. getze rahatlıkla uygulayabilirsin. bisikletin pedalı tampona denk gelirse çizebiliyor.

3. lombak

lombak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ikinci resimdekinden almıştım bende sirkeci deki bisikletçilerden 40 TL ye,sorunsuz gidip geldim Kırklareli ye...

4. olcaybastug

olcaybastug Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    43
    Ad Soyad:
    Olcay BAŞTUĞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Arkadaşlar merhaba bisikletimi taşımak için taşıyıcı satın aldım. Fikir vermesi açısından resimde göründüğü gibi kabaca koydum. 6 tane kancayla bagaj kapağına sabitleniyor. Şimdi sormak istediğim bu tarz aparatlar araca zarar verirmi? Arabaya ve bisiklete zarar vermemek, dahada önemlisi trafiktekileri riske atmamak için öneriniz yada yapmam gereken ekstra birşey varmı? Tecrübesi olan varmı acaba?

5. ahmetersoz1

ahmetersoz1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Ahmet ERSÖZ
    Yaşadığınız Şehir:
    78-KARABÜK
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    Arkadaşım merhaba, ben Safranbolu bursa arasında aynı tip aparata iki bisiklet bağlayarak taşıdım. Aparatı yükleme yaptıktan sonra iyice tekrar gerdirin. Bisikletin pedalını plakaya denk detirmeye çalışın. Bisikleti yükledikten sonra varsa bagaj lastiğiyle aparata sabiyleyinki çukur vs. durumlarda zıplama oynama yapmasın. Son olarakta bir kaç kullanımdan sonra aracın kaprtasına gelen süngerler iyice eziliyor. Altına havlu gibi birşeyler ekleyebilirsiniz (Benimki ucuz bir üründü, kaliteli bir ürün aldıysanız bu olmayabilir :) )

6. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Plakayı kapatmak yasak değil mi? Sağlıklı bulmuyorum stopların görünürlüğünü de azaltabilir araçtan taşmalar olr ki bırak virajı normal trafikte dahi sorun olur dolayısıyla güvenlik zafiyeti doğar kaza riski oluşur.

Son düzenleme: 24 Haziran 2015

Bu Sayfayı Paylaş