arkadaşlar bildiğiniz gbi benim 1.6 team abs lepli aracım var şu anda aracım 55000 km de lpg taktırtalı 30000 km oldu aracımın kiti atiker yalnız 3 veya 4 sorunum olucak sizinle paylaşmak istiyorum birincisi aracım lpgden benzine geçirince teklemeye başlıyo ikincisi lpgci arkadaş lpgnin beynini hava filtresinin arkasına takınca motor kompresöre bindimi titriyor ve ses yapıyor bunu ne kadar uğraştımsa çözemedim çünkü motor kompresöre binince bunu ben engelliyemem sizden ricam lpgnin beynini takabileceğim bir yer önerebilirmisiniz üçüncüsüde fazla eğimli olmayan bir yokuşta el frensiz kalktığımda bi anda gaz verince hemen almıyo gazı ama benzindeyken bir problem yok acaba gaz ayarındanmıdır şimdiden teşekkür ederim okuduğunuz ve önme verdiğiniz için
arkadaşlar bir cevabı olan yokmu hepsine birden olmasada olur tek tek de olur acaba hocalarım sizin lpg beyinlerinizin nerede olduğunu yazarmısınız
yokuştaani basmalarda yemiyor derken; araç rolantideyken aniden yüklenildiğinde 1-2 saniye boğuluyor gibi olup sonradan mı topluyor ? araç rolantideyken aniden basıp, aynı sorunu yapıp yapmadığına bakar mısınız? Düzenleyen : VgT91
yani demek istediğim; araç rolantideyken aniden yarım gaz yapınca tepkisi nasıl oluyor? eğer; ilk bastığınızda araç yemiyor, stop edicek gibi olup sonradan topluyorsa ( 1 saniye gibikısa bir sürede gerçekleşiyor ) Ateşleme sisteminde sorun var demektir. sorun dediğim şekilde ise benzindede yapıyordur ama benzinde daha az belli eder. O yüzden belki farketmemiş olabilir misiniz?
özellikle yokuşlarda bu sorunla karşılaşıyorsanız araçınızı vitese geçirdiğinizde pedala bi miktar basın araç rahatlıkla kalkış yapacaktır. pedala fazla basınca biraz zor toplar araba kendini çünkü anlıkta olsa motoru gazla boğmuş oluyorsunuz...
teşekkür ederim ama forumda 10 kişi bile bir lpg beyninin yerini yazsa forumda resim aramaktan 1000 kat iyidir rica etsem yazabilirmisiniz