Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

birileri yalan söylüyor

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda abrams tarafından 25 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. abrams

abrams Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yaklaşık şubat ayından beri takip ediyorum 2010 era sahibiyim bu forumda era hakkınta olumsuz yorum 7 ise olumlu yorum 3 anlayamıyorum ,dün akşam pendik ten bostancı yönüne gelirken okadar çok era gördümki benzin dizel lpgyi bakışla anlamıyorum ve bunların %80 i2010 müdeldi panjur ve farlarından anlıyorum bu arada hususi era sayısı gece 23:00 suları idi taksileri saymıyorumtrafik açık 10 dk geldim sayabildiğim 12 adetti kafamı netarafa çevirsem ilk gördüğüm araba veya ikinci gördüğüm araba oldu dün akşam için konuşuyorum tesadüf olabilir tabiki ama ortada bir dengesizlik var bu kadar sorunlu araba nasıl satılır anlamıyorum, yada şöyle bir durum varrakipleri berbat arabalar teşekkür ederim

2. Misafir

Misafir Guest

Her zaman söylüyorum ve söylemeye de devam edicem...Bu paralara bundan daha iyi otomobil alabilenin ...bileklerini.... öperim...bu kadar basit.

3. abrams

abrams Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

4. ahmet7171

ahmet7171 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    meyveli ağaç taşlanır

5. yunafaniem

yunafaniem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Yunus İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Defalarca yazılıp söylendi.
    ERA dan umduğunu bulamayanlar, 3 kuruşa 8-10 köfte bekleyenlerdir.....
    Bunun normali 3 kuruşa 5 köftedir.
    Segmentindekiler zaten 3 kuruşa 3-4 köfte veriyorlar.........

Bu arada karnım acıktı da.......https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

AccentHastası01 bunu beğendi.
  6. alıu

alıu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İnsanımız Araç kullanmasını bilmiyor..görüyorum okadar acemı ve berbat ki? ERa neyapsın ?? ondan sonra burayı ağlama duvarına çevırıyorlar yok lokurtu yok amortısor yok ses vs..vs... Nazıkçe temiz sakin kullan bakalım.. Ticari kullananlar herhalde enayi degil..bence sınıfının en üstünü Era.. Ha çok üstün ıstıyorsanız 60-70.000 gözden çıkarırsanız ozaman eranın üstünde aracı çokkk kolay bulursunuz..bence..bence...

7. escetins

escetins Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kendi segmentinde gerçekten güzel bir otomobil, donanım aksesuar yönünde ise hepsinden daha zengin olmasına rağmen hepsinden de daha ucuz, tek kötü tarafı ise yakıtı, olarak görünsede diğer modellere bakıldığında onlara göre daha ağır olması ve performans motor gücü olarak yine yüksek olması öne çıkarken yakıtın (bu sebeblerle)fazla olması onu kötü duruma düşürüyor. aslına bakılırsa kendi emsalleri arasındaki yakıt farkı yok denecek kadar az denilebilinir 0,5 litre, en fazla 1 litre

8. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Gördüğünüz Çoğu Araç Kiralık Filo Araçları....İstanbulda Hususi Olarak Era Kullanan Pek Yok...Hergün İstanbul Trafiğindeyim Gördüğüm Çoğu Era Şirket Aracı Ve Taksi...

9. yelken_07

yelken_07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    milletin arabayı kötülediğine bakmayın.bizim insanlarımız bwm mercedese bile laf atıyo.era ne ki.bu paraya daha iyi bi araba varsa ona binsinler.alemin solediğine bakmayın siz..

10. mehmet38

mehmet38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar ammada abartınız erayı tam donanımlısı kaç tl
    YENİ 1.6 STYLE OTM 33.950tl CruzeBaşlangıç fiyatı33.722TL8hava yastıgı sıtandart seat leon1,4lt tsı125hp34,600tl
    skoda classic 1,6lt102hp 33.900 citroenc4 1.6sx 5k 33.210tl şimdi arkadaslar bu araclarla erayı kıyaslaya bilen varmı hyundai parana göre araba yapmıs tamamda bu era nın fulunu alan adama yazık deyılmı bende bir yıl kendımı avuttum ıyı araba diye ama yol tutuş konfor sıfır idda ediyorum clio bizim araclardan cok konforlu ha görüntüye era gelince çok güzel herkezi aldatanda bu sanırım taksicilere gelince eskıdende hep dogan şahindi taksiler

11. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Mehmet Beye kısmen katılıyorum.

12. Misafir

Misafir Guest

Söylediklerinizin hiç birine katılmıyorum, bi kere bana göre yanlışı baştan yapıyorsunuz, bir otomobilin en donanımlısıyla diğer bir otomobil baz olanı karşılaştırılmaz, bu tamamen yanlış, böyle yorum yapılmaz, bu şekilde düşünürseniz hata yaparsınız Era fiyat listesi 33.950, bu arabayı ben size 32.500 'e alayım, Cruze'nin aynı donanımlı aracıda indirimli fiyatı38.350 bu birincisi, Era'da yol tutuşu yok demişsiniz, buna da katılmıyorum, 12.000 km kullandım ben bu aracı, hem şehir içi hem uzun yol, ibreyi sona dayadığımın şahitleri vardır, yol tutuşu olmayan bir otomobille 215'i göremezsiniz, Era'nın tek sorunu süspansiyonunun yumuşak oluşu, bunun haricinde son 2 senede 6 tane sıfır araç değiştirmiş biri olarak'ki buna 2006 Vectra ve 2008 Megane'de dahildir Era'ya laf söylettirmem...ha bu arada siz ya hiç Clio kullanmadınız yada bu işte bi tuhaflık var...

Düzenleyen : Coşkun Uçar

13. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Ayrıca Era'nın 110 hp'lik dizel motoru da sınıfında lider çok seri ve güçlü bir motor.

14. Göztepe1925

Göztepe1925 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

saydığınız arabaların hepsi c segment. era'yla bunlarıkıyaslamanız bile sınıfının üstünde bir araç olduğunun göstergesi. era'nın asıl rakipleri clio, albea, 206 sedan vs. bunlardan da performans ve donanım olarak çok çok üstün bir araç.clio daha konforlu demişsiniz, o kütük gibi debriyaj ve direksiyonlu tasarım faciası arabadan indikten sonra endinlendirici şeybir era'ya binmektir herhalde. bir de uzakdoğu masajı olabilir.

15. Misafir

Misafir Guest

Düşünebiliyormusun dostum, ortalığı kırıp geçiren Peugeot 1.6L 106 GTİ motoru bile 120hp üretiyordu, üstelik benzinli ve 1.6L, Hyundai 1.5L motordan 110 hp almış ve üstelik bu motor dizel, bunları kimse görmüyor işte...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

16. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Çoşkun abi, benim araba 122 HP Benzinli ama Bursa yolunda standart Era (110 HP dizel) özellikle yokuşlarda ve vites aralarında beni geçiyor. Bunu arkadaşımın chip tunning yapılmış Era'sıyla yapmadan önce denemiştik 80'le giderken 3. viteslerde kornaya basıp gaz verdik, inanılmaz şekilde uzadı. Chip'ten sonra da 0-100'ümüz aynı. Ben Era'yı da uzun süre kullandım arkadaşımda olduğu için bence bu kadar performansı olup bu kadar az yakan ve fiyatı da uygun olan başka bir araç ben görmedim.

Düzenleyen : Burak Kumpas

17. Misafir

Misafir Guest

Kesinlikle katılıyorum, şimdiye kadar satıpta pişman olduğum tek araba 1.5 dizel Era...

18. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bence bu kadar abartılacak bi durum yok normal olarak en basitinden gidiyosun 2010 1.4 start klm accen era alıyosun 23500 lira hemde sıfır fiyat bu.Bu Araba çoğu insanın isteklerini karşılar..Zaten çoğu marka arabalarda forumlarına girip baktınızmı hep sorun olarak ağlarlar yani insan oğlu işte ne diyeyimm elindekinin kıymetini bilemezler

19. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Bence Hyundai o yeni Verna adı altında sunulan araca 1.7 CRDi motor koyarsa muhteşem olur.

20. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    motor Değilde hp gücünü artırırsa güzel olur adam opel insignia ya 1.6 motor koymuş ama 180hp eğer i20 gibi yaparlarsa satılmaz adam yeni kasaya geçiyo aracın gücü düşüyo mantık yanlış bencee

Bu Sayfayı Paylaş