Arkadaslar daha oncede yazdim sorunumu. Onu guncelleyemedim o yüzden tekrr aciorum. Aracim 1500 devri gecince 1750 gibi arac anlık olarak gaz kesip verio 1 2 kez. Bu arizayi peyderpey yapio ve sunu tespit ettim. Gazi yavas yavas verirsen ama baya yavas o zaman yapmio normal.kalkis yap hemen yapio. Ileri atio kesio atio kesio ve geciyor neden olabilir yardim lütfen GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dizel hocam. Deismedim egr temizlendi ve partikul filtresi GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Servise gidin baksinlar bi oyle bi sorun varsa garantisi var bulurlar skintiyi HTC One cihazımdan gönderildi
Baska servise git abi ben oyle yaptim bulamadi gittim baska servise o buldu HTC One cihazımdan gönderildi
MErhaba Arkadaşlar Bir sorum olacak. 2011 Dizel 1,5 CRDİ aracım var . Bugün işten gelirken 2, vitesde zıpzıp zıpladı önce 4. vitese attım sandım şaşırdım ama baktım değil 2. vitese atınca at gibi zıplıyor Başına böyle bişey gelen var mı? Tecrübelerinizi paylaşırmısınız acil
sadece 2. viteste mi bu durumu yaptı ? mesela 1. viteste biraz yüklenip 3. vitese takıp denediniz mi ? yada hangi devir aralıgında yaptı mesela 3000 devir ise 3. viteste de 3000 devire getirip deneyin. mevcut tüm ihtimalleri deneyin.
Merhaba 3. vitesde yapmıyor ama 2 ye alınca ayağımı debriyajdan çekince yapıyor bayaa silkeliyor zıpzıp atlıyor ama 1 e iner yada debriyaja basarsam düzeliyor neden yaparki 80.000 de araba balata bitmemiştir herhalde değil mi
Balata arabadaki goreceli malzemelerden biridir. 1000 ( bin ) km de bitirebilirsiniz. Yada 150.000 km de daha gidebilirsiniz kullanima bagli bir urun debriyaj swichi bir kac arkadas buna benzer durumda degistirmisti diye hatirliyorum. Forumda aranirsa belki cikar. tapatalk ile gonderildi.
Bildiğimiz gibi racın devrini gaz pedalı ile sürücü kontrol eder Gaz pedalı bir tel vasıtasi ile gaz kelebeğine bağlıdır Bu alet sizin uyguladiginiz kuvvete gore hava ve yakitin miktarini ayarlar Sizin isteginiz disinda bir devir degisimi oluyorsa bu kelebek kirlenmis ve miktari düzgün ayarlayamiyor olabilr Açıp temizleyebilirsiniz çok kolaydır