Bayanlar beyler.bugün kışlık yazlık lastik değişimi için Maslak Hyundai ( https://maslak.hyundaiplaza.com.tr ) servise aracı bıraktım.geçenlerde gittiğimde pantizotu tutan plastik parçayı garantiden değiştireceklerini söylemişlerdi ve yaptılar sağolsunlar.fakat resmini paylaşacağım parçayıda değiştirmelerini rica ettim (ücreti karşılığında) gün içinde dönüş yapıp parçanın 200 tl karşılığında değişiminin yapılacağı söylediler.fiyat çok fahiş geldi.tabiki yaptırmadım.fakat yaptırmam gerekiyor çünki araç yıkanırken oradan su alıyor bagaj.fiyat konusunda yorumunuz nedir.böle bir parça bu fiyata.ayrıca o parçanın tamiri konusunda önerileriniz nedir. SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Parça stop lambasının plastik parçası bu arada.tırnakları kırılmış galiba.aralanmış yerinden çıkacak gibi SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orjinalinin normal fiyatı 175tl civarı. İşçilikle beraber 200tl normal fiyat. Çıkma veya yan sanayii tercih ederseniz daha uyguna kapatabilirsiniz. Sent from my iPhone using Tapatalk
Aynen 3. Stop.ampulleri felan calışıyor.sadece o kırmızı plastik kırık.şahsen bana absürt geldi fiyat.araştırma felan yapmamıştım fiyat konusunda.dedim altı üstü 50 tl olsun.artım yan sanayi bişey bakacağım. SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
50 tl maalesef yan sanayi için bile çok düşük. dolar euro aldı başını gidiyor, bir de bu parça fazla kırılmayan bir parça, az sayıda ürün tüketildiğinden pahalı olabilir. bu nedenle yan sanayi de bulamayabilirsiniz.
Çok para bea sağlam bi yapıştırıcı ile yapıştırsanız olmaz mı? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Silikonla yapistirin gitsin değiştirmeye değmez bence ASUS_Z012D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün akşam baya bir araştırdım sadece bir sitede çıkma buldum 100 tl oda.dediğiniz gibi ilk önce silikon ile deneyeceğim.su almazsa sıkıntı yok. SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benim far yıkama fıskiyesi yetkili serviste 600 lira diyorlar bence hyundai yedek parçaları çok ucuz geçen gün yabancı bir sitede çekme demiri kapağı baktım 152 dolar fiyatı vardı gövde rengine boyalı geliyor. Geçen gün civic forumunda aracıma 2017 civic type-r arka spoiler fiyatı sordum yetkili servis type-r arka kanadına 8500 lira diyormuş tabi ki boya hariç parça karbonfiber olması lazım. Hyundai nizin kıymetini bilin ne lazımsa sıfırında orjinalinden servisten alıp takın 200 liraya üçüncü stop lambası bence pahalı değil. honda yedek parça fiyatlarının pahalı olduğunu bilipte honda aldım çünki kaza haricinde filtre ve yağ gibi şeyler dışında parça ihtiyacı olmuyor kaza olursa da 2200 liraya yaptırılmış kasko var Bir şey daha yazayım ikinci el ilanlarında yeni model bir honda da 10000 lira hasar kaydı görürseniz korkmayın derim bu yukarıda yazdığım sebepten dolayı öyledir o en ufak bir sürtme 10000 liraya mal olabiliyor. Yetkili honda servisinin 9000 liraya yaptığı tamiri dışarıda özel servis 900 liraya tamir edebiliyor
Ben sirketteki viano icin sormustum 850tl demislerdi elektrikcide 20tlye silikon ve led ile islemi çözdük tek sikinti ilk calismada 3.stop bozuk uyarisi aliyorum belli bir sure sonra sönüyor oda. Bazi seyler tamir ister hemen servis mantigi degismek olmaz. Yazik parasi olan versin ama israf kismi var bu isin o parayla ramazanda bir fakir doyurur insan. LG-H860 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi