bugun anneler gunu sebebiyle kalabalik bir sekilde iki arac olarak yemege gittik. kayinpederin admire ve babamin corsasi ile. aslinda cogunlukla yapmam ama bu sefer biraz da ortamdan dolayi anahtari valeye verdik. yemekler yendi, arabalr icin bize verilen cihazlardan araci cagirdik, ama sadece admire gelirken corsa icin bir sorun oldugunu anladik. zira tum valelerde bir panik vardi. kisa sure sonra corsanin anahtarinin kayboldugunu anladik. tabi ortam biraz gerildi ancak otoparkcilar da mahcup olmuslardi, 15-20 dk anahtar arandiktan sonra ben " herhalde bulamayacaksiniz, bu sebeple masrafi size ait olmak uzere yetkili serviste yeni anahtar ve revizyon yapilmasini oneriyorum" dedim. itiraz etmediler. onlara ait bir aracla yetkili opel servisine gidildi, durum anlatildi, yeni cift anahtar ve sistem revizyonu icin 800 TL masraf cikti, uzerine bir de cekici masrafi olacakti. tam detaylarda anlasmistik ki otopark sorumlusu olan, bizimle opele gelip fiyat bilgisi alan kisiye telefon geldi, anahtar bulundu diye.... tabi gerisin geri geldik, anahtarimizi aldik evimize gittik. ama yasadigimiz sinir ve stressden yedigimiz yemek de burnumuzdan geldi
Gecmis olsun. Ama masrafi karsilamayi hemen kabul etmeleri bile buyuk olay bence. Otoparklarin mafya usulu isledigini dusununce. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Geçmiş olsun. Valla Muratın da söylediği gibi ilk başta hemen 800+ lira gibi masrafı karşılamayı kabul etmeleri bile güzel birşey.
tabi, genelde mafyavari bir sekilde baska cozumler uretip beni zor duruma sokabilirlerdi. onlar da iyi niyetlimis ki Allah buldurdu anahtari da kimse zarar gormedi, cok sukur
Çok geçmiş olsun; Sizin de söylediğiniz gibi yediğiniz yemek burnunuzdan gelmiştir AMA her işte bir hayır vardır demek lazım...