Bildiginiz gibi 18 hazirandan beri yollardayım.29 haziranda ankaradan erzuruma yola çktım erzincanda yol çalışmaları sırasında beklerken dagda çalışma yapan operatörün dikkatsizligi yüzünden dağdan yuvarlanan irice bir taş admiremin kaportasına isabet etti.Kaportada ufakdan 2 tane ezik birazda boya yemiş.Resimleri yarın vakit bulursam koyacagım. Herkeze iyi forumlar. Düzenleyen : Koruycu
geçmiş olsun. benimde geçenlerde arabamın sol dikiz aynasını kırıp çalmışlar. allah belalarını versin. 200 tl orjinali. gittim yan sanayi taktım 55 tl oda bir işe yaramıyor...
Geçmiş olsun.Hala ortada insan görünümlü hayvanlar var maalesef.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif
allah sonumuzu hayır etsin arkadaşlar. bu insanlara bir tanımlama yapmak imkansız. allaha havale ediyorum....
geldiğin zaman bakarız çaresine olmuşa diycek yok geçmiş olsun operatörü bi dövseydin boyada zedelenme yok ise mümkün mertebe vakum yaptırmaya calısırız haberim olsun
<div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">Abi baya bi tartıştık.Eniştenin tam ön sol direge taş çarptı camda biraz çatlak vardı.babam 1 metre ilerde olsak camdan girip bizi perişan edcekti dedi ama adam takıldı kaldı bişey yapamam diyip durdu.babamda kızdı işallah yaşattıklarınızı yaşarsınız dedi bindik geldik.
Geçmiş olsun hasar çok fazla değil fakat boyanızın durumu vahim..acilen pasta yapılıp korumaya alınması lazım.