Bir alman arabası kullanıcısının kendi serzenişleridir! İlk yazılanlar başlangıç devamı var [HR][/HR] Merhaba arkadaslar 1.6 t. cosmo aracımı satiyorum Fiyat 52 bin tl 2010 model Renk beyaz Km: 80 bin Vielle LPG sistemi var 25 kuruş yakıyor Subaplar Çelik yaptırıldı 20 inç cant (245:35:20) Kumandali spor eksoz Eibach spor yay Spor on panjur markasını hatirlayamadim Opel odak ta takıldı Sis farlarinin yanlarına led calışması yapildi Camlar film Tavan kaplama Kaza değişen sol ayna haricinde yok on tampon alt ızgara kisminda yavru köpeğe çarptığımdan dolayı kismi tadilat var [HR][/HR] 2. Perde Merhaba Arkadaşlar malum aracımı bir haftadır satmaya çalışıyorum, Olmuyor! Olmuyor ! Olmuyor! 45.500 e kadar çektim, ve her geçen gün lanet etmeye başladım bu aracı aldığım güne, Bayiler de sıfır araç takas durumuna giriyorum, ezberlemişler 40 bin veriyorlar hatta 37 bin veren bile çıktı neyse dedimde, cumartesi alpataya gittim dizel astra ile takas için, alpata nın bu araba gitmez demesi yokmu yav bir firmanın kendi markasına sahip çıkmaması kadar karaktersizlik olabilirmi, yalvarsam 40 a alacaklar yani, nedenini söleyeyim bu araçlar gitmiyormuş be çok yaktığı için ikinci elleri ölüymüş, ulan sıfır aracı satarkende bu kelimeleri alıcaya diyorlarmı çok merak ediyorum bu aracı almayın ananız ağlar diye, ama mailleşmelere başladım bir servisin markasına aracına sahip çıkmaması kadar acizlik olamaz. GM e bu konuda mail atacağım cevabını çok merak ediyorum bakalım kendileri araçlarının ve markasının arkasında durabilecekmi. Neyse arkadaşlar durum bu, sıfır alacak insanlar iyi düşünsün öyle bir markaya bineceksiniz ki satılırken mükemmel satıldıktan sonra beş para etmeyecek bir araç alacaksınız. bunu size yetkili satıcı diyecek. artık gerisini siz düşünün. [HR][/HR] 3. Perde Arkadaşlar sanırım siz yanlış anladınız 1 haftada neden satılmadı değil olay olay bu aracın ikinci eline verilen değer, ve bu değeri opel bayilerinin vermesi, ve dünya bahane bulması bir opel bayisinin sıfır aracı satarken ballandırırken uçarken, markasının ikinci eline bu araçlar satılmıyor ikinci eli yok gibi cümleler kullanıp tabiri caizse ölü sevici moduna girmesine sinir oluyorum. Sonuçta opel marka bir aracımı yine opel bir marka aracımla takas edeceğim. Araç satılır bir şekilde, bu konuda sorun yok, olay 1 haftada neden satılmadı da değil. aracın bu hali ile koyarken d segmenti bir araca binen orta yaş bir insanın böyle bir araca binebilme ihtimalinide düşündüm bunlar olması gerekenler, umarım derdimi anlatabilmişimdir. Bir opel bayiside şöle dedi lpg var dedim oooovvvv keşke lpd taktırmasaydınız dedi eeee dedim lpg şöle yapıyor böle yapıyor subapların bitmiştir dedi, çelik subap dedim. hadi ya ama olsun yinede o araç ölmüştür dedi bende baktım muhabbet güzel gidiyor, yok abi lpg yi taktıralı 1 ay oldu dedim, ama arabayı bozmuşsun dedi olmaz dedi. bende artık dayanamadım abi ben bir boş mezar bulup ölü numarası yapayım sen gel dedim Neyse arkadaşlar, benim kızdığım durum bir markanın ürününe sahip çıkmaması ve ikinci eline kendilerininde ölü demesi. [HR][/HR] Ve son perde ... Merhaba Arkadaşlar, Opel türkiye tarafından öncelikli olarak bu rakamı veren alpata ile görüşme ve sonucu bana dönüş notları şu şekilde. Aracım modifiyeli Araçta lpg sisteminin bulunması (İstanbul MAR OTO Opel yetkili servisi tarafından takıldı) subapların çelik yaptırılması (Antalya da Yetkili servis tarafından yapıldı - ALPATA Sadece motoru açmak için 2500 tl istemişti subap değişikliği ile ek fiyat çıkar demişti ama kendi verdiği hizmete şimdi özürlü ürün muamelesi yapıyor) Ön Panjurun farklı olması ( OPEL ODAK tarafından Steinmets Panjur takıldı ) Tavan kaplama olması Araçtaki bantlar (Söküldü - 5 dakika sürdü ) jantlar (20 İnc OPC jant oranları 245x35x20 bildiğim kadarı ile benim jantlarımın ölçüleride bu ama çoooooook büyük bir problem teşkil ediyormuş, Teşkil ederken OPEL nasıl oluyorda bu jant ölçülerini kullanabiliyor kendi araçlarında) ön tampon değişmiş, (özellikle kendim demiştim yavru köpeğe çarptığım için sadece plaka alt kısmında tadilat yapıldı değişme yok diye) bu nedenlerden dolayı araca düşük fiyat verilmiş, Siz siz olun sakın dünyada normal bir uygulama olan folyo kaplama yaptırmayın Yetkili servisler LPG servis desteği verse bile LPG taktırmayın Aman ha subapları çelik falan yaptırayım demeyin, araca pert muamelesi yapıyorlar hele Jant larınızı kesinlikle değiştirmeyin. Ortak akıl verme opsiyonu: Siz aracınızı satın sonra gelin araç için pazarlık yapalım. ------- Yav akıl var mantık var bu kadar muamele ve akıldan sonra ben aracımı satıp cebime peşin parayı koyduktan sonra niye sana geleyim? Bu kadar muameleden sonra neden OPEL alayım Sakın ha... konu oldukça kasvetli diğer kullanıcıların yorumlarını da yazmak gerekir ama forumun reklamını yapmayayım şimdi burada isteyene özelden atabilirim adresi...
Opel virrrrr liiin auto . Opeli bende sevmem babamda sevmez. Saka degil babam opel arabaya yolcu olarak bile binmek istemez. Klasik insignia sendromu benzin yetmezligine bagli olarak lpg tuketimi yukseliyor. Yuksek lpg bunyede subap erimesi yapar diye celik takviyesi yapmis buda soforde agrasif sinir halini getirmis. Ne cektin be ustam yaziiiiikkkk
Halamlarda 2003 model Astra Classic Sedan vardı onda hiç bir sorun yoktu eski modelleri daha mı iyiydir Opel'in ? Köy yolunda inanılmaz yol tutuşu vardı sanki tren rayında gidiyordu araba sarsma zıplatma hiç yoktu ?
alaman alaman dedin bak ne hale geldin be alamancı ne çektin be bu alaman sevdasından da hala akıllanmadın