Sevgili forum üyeleri size bir sorum olacak bilgisayara internetten ücretsiz telefonla uyumlu bluetooth indirebilir miyim? Her seferinde kitaplığı çekmek çok zor oluyor bluetoothla halledebilirim diye düşündüm bir fikriniz varsa paylaşırsınız sevinirim şimdiden teşekkürler. Saygılar.
Bildigim kadariyla öyle bi program yok adaş. Ancak usb şeklinde bluetoothlar var. Onlardan alip kullanabilirsin... Lg Optimus Sol cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bi aralar masaüstü bilgisayarima yüklemek istedim. Yaklasik 10 tane setup dosyasi indirdim. Hic birinden verim alamadim... Lg Optimus Sol cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
15 tl degilmi ya ben sormustum vatan computerdaydi sanirsam. Cok pahali bisey de degil yani Samsung Galaxy Ace cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
bluetooth bır yazılım degıldır donanımdır yanı bır elektronık karttır programla fılan olacak ıs degıl yanı:RpS_rolleyes:
resimde gördüğünüz bluetooth aletini aldım gayet hızlı atıyor memnunum ama telefondan gönder dediğimde bluetooth cihazlarında bilgisayarı göremiyorum göremediğim içinde atamıyorum ne yapmam lazım ?
http://www.vizyonsahibi.net/asp/group/12506/BLUETOOTH-URUNLERI burda görünüyor mu? Kardeşimin telefonu bilgisayara bağlayayım derken telefonu fare olarak kullanmaya başladım