Merhaba arkadaşlar, İki tane aracım var biri hyundai era 2009 diğeri opel meriva 1.6 2007 model. Opeli satmak istiyorum ama piyasasını bilmiyorum. İnternette baktım bir iki siteye de emsal olarak 2007 model pek yok. Fiyat bilgisi olan ne kadara satabileceğimi söyleyebilir mi? Acil satmam lazım.Fiyat bilgisi alıp nete ilan vereeğim. 2007 aralıkta trafiğe çıktı aracım. 1.6 model opel Meriva. araç 15.000 km. de yani garaj arabasıydı ikinci araç olduğu için. Eşim kullanıyordu. Şimdiden teşekkür ederim bilgileriniz için.
Benim arkadaşım çalıştığı şirketin patronun eşinin arabasını sattı.Ama dizelini 17.500 TL .Size belki fikir olur Düzenleyen : Levent
Acilse Hyundai'yi satmak daha kolay olacaktır. İki arabanın da ilânını koyun sahibinden.com'a bence. Şu sayfada ise yaklaşık bir değer bulabilirsiniz sanırım ama piyasa biraz daha farklıdır: http://www.dod.com.tr/custv2vehpricechoosecar.aspx
Levent Bey bahsettiğiniz araç kaç modeldi ve kaç bindeydi? @tahrikk sizin söylediğiniz sitede maksimum 20.400 lira fiyat cikiyor. internetteki fiyatlarda 2005-2006 modelleri ise 22000-24000 arası. ben kaç lira fiyat vermeliyim acaba nete?
Acele satmak isteğinizi belirtmişsiniz ancak 15.000 km de temiz bir aracı istediğiniz fiyata satabilirsiniz bence, fiyat öldürücülere çok kanmayın, 1.6 essentia ise 23-25.000 tl ye 1.6 enjoy ise 24-26.000 tl ye satılabilir, normalde 2.000 tl aralık çok geniş bir aralık ama aciliyetinize istinaden böyle yazdım
filito hocam, o site gerçek piyasa değerini veriyor aslında ama değeri belirleyen farklı unsurlar da var tabi. Bir tarafta da sanal olarak yüksek olan ikinci el piyasası var. Kimileri sıfırndan pahalı çekiyor arabalarına; onlara da bakan yok zaten. Siz internet'te bulduğunuz ilânlardaki arabalarla sizinkini kıyaslayın; temizliğine, km'sine göre fiyatı aşağı ya da yukarı ayarların. Ama elden çabuk çıkartmak istiyorsanız fiyatı da abartmayın ve pazarlıkla ineceğiniz son noktayı belirleyin. araba.com, sahibinden.com ve arabam.com'a ücretsiz ilân verebilirsiniz. araba.com bayağı sık ziyaret edilen bir site. Birkaç ay önce sattığım arabaları sahibinden.com da birkaç hafta sallandırdım, birkaç mesaj ve telefon dışında soran olmadı. araba.com'a koymamla telefonumun susmaması bir oldu. Düzenleyen : tahrikk
Merhaba benımde merıvalarda gozum var aslında fiyat ne dusunursunuz ve takas fılan dusunurmusunuz? aracla ılgılı bilgileri nasıl edınebılırım ıstersenız ozelden mail atın goruselım. Saygılar