Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

bilgim harici ödenen trafik cezası

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda my2007 tarafından 22 Ekim 2013 tarihinde açılan konu

1. my2007

my2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    Ad Soyad:
    mustfa turk
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    arkadaşlar iyi forumlar....
    sizlere bi sorum olacaktı cok ama cok ilginc geldi bana
    bugun sıkıntıdan internet vergi dairesine girdim tesadüfen dün ödenmiş (tahsil olunmus) 124.50 tl lik bir trafik cezasıyla karşılaştım makbuz numarasına varıncaya kadar yazıyor yani bi de indirimli ödenmiş ki erken ödemeden faydalanılmış,,,(166tl olur ya normalde)
    benim ne cezadan ne ödemeden haberim var zaten ceZa sorgulaması yaptığımda trafik cezanız bulunmamaktadır diyor aklıma gelen ihtimaller
    1. sistem sapıtmış
    2. biri benim arabayı çalmış ceza yemiş ayıp olmasın diye ödemiş sonra yerine koymuş:))
    3.emniyet başka birinin tahsilatını bana yanlışlıkla geçirmiş (ufak bi plaka hatası)
    4.gerçekten yedim cezayı ama yansıyacak off valla kafam karıştı yardım eder misiniz ne yapmam lazım

2. ftamirci

ftamirci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Faruk Tamirci
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    aynı durum benimde başıma geldi. şöyleki; geçen yıl temmuz ayında aracı 2.el olarak aldım. vergi ve trafik ceza borcu yoktu. olsa zaten noterden satışını alamazdım. neyse aradan 4-5 ay sonra internet vergi dairesinde sorgulama yaptığımda trafik ceza borcu bulunmamaktadır yazıyordu. yapılan tahsilatlar bölümüne baktığımda ekim ayında beyanlı trafik cezası ödenmiş görünüyor. kim ödedi belli değil. benden önceki sahibi ödedi, sisteme geç yansıdı desem, tahsilat tarihi ekim ayı. garip bir durum.

3. my2007

my2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    Ad Soyad:
    mustfa turk
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    teşekkür ederim faruk bey aynı durum sizinkiyle.... aslında en güzeli önceki sahibini aramak ama şimdi muhatap da olmak istemiyorum çünkü ufak bi kelek de attıydı bana:))

Bu Sayfayı Paylaş