Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Bilgi ve Deneyimlerinize İhtiyacım Var. 2005 Admire 1.6

'Aracın Dış Modifiyesi' forumunda oguzkrk tarafından 29 Kasım 2013 tarihinde açılan konu

1. oguzkrk

oguzkrk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    Oğuz Karakuş
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Başlıkta veya içerikte bir hata olursa uyarın beni gerekli düzenlemeleri yapayım. Yıllardır aklıma takılan ve cevabını bir türlü bulamadığım sorular var. Mesela aracıma kamber kiti? Var mıdır 2005 admire 1.6'ya göre kamber kiti? Ya da havalı süspansiyon?Var mıdır 2005 admire 1.6'ya göre havalı süspansiyon? Ya da intake kit'ler? Komple hava filtresi set arıyorum. Var mıdır 2005 admire 1.6'ya göre komple setler? Ya da manifolddan başlayıp son susturucuya kadar aracıma özel yapım egsoz kitleri? Artık sanayi işleriyle uğraşmak istemiyorum. Varsa , gören duyan ya da bir bilgi sahibi olan varsa beni de bilgilendirebilir mi acaba? Teşekkür ediyorum ilginize

2. ozanunlu

ozanunlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Ozan üNLü
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    bildiğim ve uygulayan arkadaşlarımdan gördüğüm kadarı ile hava filtresi kitleri ve egsoz sistemleri marka-modele göre olduğu gibi universal olarak da piyasada bulunmakta. birçok forumdan ve kendi yaptığımız uygulamalardan sonra şunu söyleyebilirim ki hava filtresi kiti yerine yalnızca sağlam bir filtre alıp kit bölümünü kendiniz yaparsanız hem daha kullanışlı olacaktır hemde maliyetiniz düşecektir. Egsoz için ise hondacıların yaptığı gibi 4+1 headers, 51 lik düz boru ve arkasına güzel bir son susturucu uygulatabilirsiniz.

3. rundll32

rundll32 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    192
    Ad Soyad:
    OnuR
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Honda
    bu saydıklarınızın orjinal admireye özel olarak yapılmışları maalesef yok.eradan önce benimde vardı 1.6 admirem açık hava filtresi borularını kendim yaptırdım forumda aratırsanız bulursunuz.yurtdışı sitelerde amazon ebay da güzel şeyler var fakat kargo ve gümrükten dolayı ürünler çok pahalıya maal oluyor.o yüzden tasarımlara bakıp dışarıda kendiniz yaptırabilirsiniz.saygılar.

4. canhakan

canhakan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    485
    Ad Soyad:
    Can Hakan TEMİZ
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Filtre kitlere 100 200 lira verilmesini doğru bulmuyorum açıkçası .5 litalık bir boru ile döngü odası varsa iptal edilerek uzun kısalığı ile ses deneyi yapılıp kullanılabir. Brava kullanırken kuzenimin marea sına harcadığı 100 lirasına eşdeğerdi benimkisi.

yanlış anlama istediklerini anlıyorum az çok. Bunu katalizatör iptali ve komple düz boru ile çözebilirsin. Yani orta sustrucu ve katalizatörü iptal ettirsen zaten kendi borunda yeter.
    Anladığım çataraçutara sokaklarda çatışma çıkarmak .)

Kolay gelsin.

Yanma odasından gönderildi.

5. canhakan

canhakan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    485
    Ad Soyad:
    Can Hakan TEMİZ
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)