Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

bilgi alma

'İ20 Forum - Club' forumunda CS POLAT tarafından 29 Haziran 2015 tarihinde açılan konu

1. CS POLAT

CS POLAT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    cem polat
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    yeni acacımda birde kalkıp ikiye attığımda biraz yavaşlarsam ayağımı debriyajdan çekersem cok hafif bir titreme yapıyor neden olabilir?

2. 34CEM34

34CEM34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    zrc
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Kardeşim öncelikle aracın hayırlı uğurlu olsun sıfır aldın sanırım.. Eğer daha önce aynı marka model araç kullanmadıysan, ayağın gaz debriyaj ayarlarına alışana kadar titreme tekleme hoplama zıplama yapması normal. Her model aracın sürüş devri vites oranları motor yapısı farklı olduğundan aracın sürüş standartlarına, şekilllerine alışmak biraz zaman alır. Benim aracım getz, ilk aldığımda kanguru gibi zıplaya zıplaya gidiyordum vites değerleri gaz miktarı vs çok farklı geldi alışınca sorun çözüldü. Eğer aracın ikinci el ise yakıt sisteminden, bakımların eksikliğinden vs gaz yememe yığılma dolayısıyla titreme, silkeleme yapıyor olabilir. Önemli bir problem olduğunu düşünmüyorum ancak tanıdığın bildiğin bir ustan varsa içinin rahat olması amacıyla bir göster, ya da aracı başka bir kişi kullansın dediğim gibi gaz debriyaj ayarını oturtamamaktan yapıyor olabilir.Biraz daha devirli kullanmayı dene;)

3. CS POLAT

CS POLAT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    cem polat
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Cok tesekkur ederim oncelikle. Daha onceki aracimda i 20 idi aslinda benim sikintim benim debriyaj kullanamamamla alakali diil senin demek istediyini anladim ama oyle bir sorun diil belli bir hizdayken arac eyer iki de ise ayagimi debriyajdan cekdiyimde hani arac yol ortasinda tirtikli bir ayrim olur uzerinden gecinde titreme olur benimkide oyle birsey tabi onun gibi siddetli diil zaten belli bir hizda yapiyor onun disindada olmuyor servis bir sikinti olmadigini teknik birkac kelimeyle anlatti bende tatmin oldum zaten rahatsizlik vermiyor tek sikintim arac daha yeni eyen bu bir problemin isaretiyse deyisim yaptirmak

Bu Sayfayı Paylaş