Arkadaşlar aracim 2009 model era 1.4 team aracimdaki saplama ve bijonlar ömrünü tamamlamis bende bunlari degistirmek istiyorum bulundugum ilde saplama ve bijon fiyati oldukca yuksek bu arada bulundugum il Nigde bijon ve saplamanin tanesine 20 tl cekiyorlar Kayseride ise ayni mal 6 tl bende arkadasa Kayseriden aldiracaktim ama satan adam saplamayi gormem lazim demis çünki benim sattigim urun tam olmayabilir demiş benim ogrenmek istedigim saplamalar model ve benzinli, dizele gore farklilik gösteriyor mu ? Yoksa tum eralarin saplamalari standart mi ? Zahmet edip okuyup cevap verdiginiz icin simdiden teşekkür ederim. İyi forumlar
Bende de kirilmisti 4 tl ye almıştım yetkili servise sorun bence belki daha ucuzdur 20 tl abartmis GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Niğde Kayseri yakın sayılır , bir tamircide bir adet saplamayı söktürseniz ve üzerine de bijonu takıp Kayserideki arkadaşa gönderseniz tam garanti olur , bu arada bir saplama ve bijon eksikliği sorun çözülene kadar şehir içinde sorun yaratmaz sanırım , yüksek hızlara çıkılmazsa. Ayrıca Niğdenin sanayisi oldukça yetersizdi ( 5 yıl kadar önce ) bir radyatör kaçağının kaynağı için bir günüm kayboldu ve tam da kaynatmamış , Kayseriye girince oradaki sanayide Şahinin contayı yeniletip , radyatörü yeniden kaynattırmıştım.