Aracımın torpido tarafından çok hafif kesik kesik "biip", "dııt" benzeri bir ses geliyor. Gelen ses LPG bitince gelen sese de benziyor ama çok kısık, ses zor duyuluyor. Kaynağı ne olabilir sizce?
Bu sesle birlikte göstergelerde de bir ışık yanıp sönmüyor mu? Ya emniyet kemeri uyarısıdır yada ona benzer bir uyarı sesi. Mutlaka onunla eş zamanlı yanıp sönen bir de lamba vardır dikkatli bakın derim.
göstergede yanıp sönen lamba yok. emniyet kemerinin uyarı sesi yok. sadece göstergede yeri var o da sönük. ses torpidonun ordan geliyor.1 seneden fazladır arabayı kullanıyorum böyle bir ses duymadım
Arka sis farı açık olduğunda kapı açılırsa o ses gelir bizim arabalarda öyle belki sizinkinde de öyledir
He kardeş takıl takıl rahat ol ))https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif Böyle buyurmuş saygıdeğer üretici firmamız ))
tahminim bu ses bu kadar gür ve rahatsız edici değil... her hangi bir far açık kaldığı zaman verilen ses çok daha gür oluyor... değil mi arkadaşlar yanlış mı biliyorum?
sizin araç yumurta kasayumurtalarında arka sis farı yok. bende de aynı araç var ama sessiz. ses lpg den geliyor olmasın. gicem ama onun sesi fark edilmeyecek gibi değil.