bugün ayna ısıtma arka cam rezizstans dügmelerinin ışıklarını degiştirdim onlarıda bulamadım ama açıkken yanan yeşil saglam lambalarının yerlerini degiştirdim en azından farlarla yanmasını sagladım . sonra araç çakmagımyerinden çıkmış iç tırnakları kırılmıştı bende dogan slx çakmagıyla degiştirdim sorun yok hatta da kalite oldu . sonra pedal lastiklerini degiştirdim debriyaj firen gazı bulamadım şahin pedal lastigiyle çözdüm işi . sonra gösterde panelinin camında garip bi leke var içten siliyim dedim çıkardım camdaki leke çıkmadı geri takmadan panelin altının tozunu bezle alırken gaz devir saatine çarptı aşşagı oynadı şimdi yanlış gösteri napmam lazım
aman dikkat ben hararet motorunu bozdum camı kırdım200 tlye mal oldu topkapı sanayide işin ustaları var onlara yaptır veya oto elektrikçisine :9
iyi iş çıkarmışsın resim var mı? bu arada gaz devir saatinin teli kopmuş olabilir.. normal gösteriyor mu? titriyor mu?
herhangi bir sorun olmamış çözdüm olayı paneli söküp soketten ayırdım tersten tur attırıp sıfırda bıraktım olay çözüldü