1 arka sisfarı varmış benim araçta daha yeni öğreniyorum ama düğmesi boşta gibi ön sis farı gibi takılı kalmıyor ve düğme ışığı yanmıyor sorun nerdedir ? birde park ampülü değiştirdim buğu oluşmaya başladı sıkıntısı ne şimdi bunun.
Farları açtıktan sonra basın düğmeye takılı kalıyorsa sıkıntı yok ama kalmıyorsa düğme bozuk olabilir. Farin bir yeri açık kalmış olabilir.Biraz bekleyin gecmezse açıklık var . Tapatalktan gönderdim.
Aracınız ney bilmiyorum ama era için söylersem arka sis farı ön sis farı gibi takılı kalmıyor sadece basınca nokta şeklinde bir ışık yanıyor stop ederseniz tekrar yanması işin bir kez daha basmanız gerekiyor ve arka sis farı her iki stop da yanıyor ama bir çok arabanın sadece sol stop lambasında sis farı yanıyor.
akşam gece arabayı çalıştırdığınızda arka sis düğmesine basın yanında ki ışık yandığında dikiz aynasından arkanıza baktığınızda zaten değişikliği anlayacaksınız
eralarda arka sis farı düğmesi "buton" tipindedir, sadece farlar açıkken yanar. aacın arka stop grubunun içinde ve sadece birisinde yanar.
Eralarda arka sisler ön sisler açılmadan yanmaz ayrıca eralarda sağ ve sol olmak üzere iki stoptaki sislerde yanar. SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yaw bukadar zahmetlimi bu sis farı mevzusu zaten böyle terelelli olmasaydı bilirdim nasıl çalıştığını ama hertürlü denedim sanırım denemediğim bişi kalmadı. bu zamana kadar benim sandığım bu modelde arka sis farı yok diye kendi kendime söylendim.sonra birisi dediki start donanım dışındaki bütün eralarda var deyince.fabrika pasmı geçtiki diye düşünmeye başladım.